Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
UMOR

Răsturnare de situație în cazul lui Cristian Pomohaci! ”A fost doar o minciună pentru că am fost șantajat ”

pomohaci 1

Tănărul care a locuit aproape șase ani lângă Cristian Pomohaci, Alwin, susține că a fost șantajat să spună neadevăruri despre părinte.

Alwin a intrat în legătură directă prin telefon în emisiunea ”Acces Direct” și a spus că tot ceea ce a spus despre Cristian Pomohaci este o minciună. Băiatul susținea că l-a văzut pe preot când intreținea relații intime cu copii.

”A fost doar o minciună pentru că am fost șantajat. Nu este adevărat ce am zis. M-a șantajat. Mi-au zis că știu unde locuiesc și e normal să mă sperii. M-au obligat să spun lucruri care chiar nu sunt adevărate. Am stat lângă un om de la care am învățat foarte multe lucruri. Părintele este nevinovat”, a declarat Alwin pentru ”Acces Direct”.

De frică, Alwin a spus multe miciuni despre Cristian Pomohaci din cauza că a fost amenințat susține el. De teamă, băiatul susține că a inventat totul.

Sursa: spynews.ro

VEZI SI: Episcopul Slatinei, acuzat că a întreținut relații sexuale cu Arhiepiscopul Buzăului și Vrancei

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.