Răsturnare de situație în cazul Caracal! Un medic legist aruncă bomba

Dezvăluirea momentului în cazul Caracal! Se pare că probleme ADN prelevate luni, cu scandal, de la mama Luizei Melencu, sunt inutile. Un medic legist a venit cu o explicație care cutremură cazul Caracal.

Răsturnare de situație în cazul Caracal, după ce medicul legist Dan Mărculescu a povestit că ADN-ul mitocondrial nu va ajuta prea mult la lămurirea misterului din jurul dispariției Luizei.

„ADN-ul mitocondrial este inutil, se transmite pe linie maternă, dar invers. Doamna poate să mai aibă trei copii cu acelaşi ADN mitocondrial, bunica poate să mai aibă 50 de rude. Mitocondria se distruge odata cu celula. De unde au găsit mitocondria, este parte din celulă, este organism celula”, a explicat Dan Mărculescu, la România TV.

Mai mult, medicul spune că metoda folosită de FBI nu este omologată în România și va pica în instanță.

„Este neconcludent, metoda neomologată la noi. Dacă nu ai luat din os, cu ce compari? E contra naturii. Nu putem judeca un caz dupa metode neomologate, chiar daca sunt omologate în SUA”, a explicat medicul legist.

Mama Luizei Melencu a ajuns, luni, la sediul Institutului Naţional de Criminalistică pentru a i se preleva probe biologice în vederea unei noi expertize ADN. Probele biologice au fost prelevate în faţa unui ofiţer din IGPR, apoi sigilate şi înmânate procurorului DIICOT.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *