Răsturnare de situație în cazul Caracal. Proba ADN nu minte. Ale cui sunt oasele din casa lui Dincă

Probele ADN au extrase din rămășițele identificate de anchetatori în casa criminalului Gheorghe Dincă și în alte locuri indicate de acesta au fost analizate. Au apărut deja primele rezultate, iar suprizele sunt mari.

Rămășițele găsite e anchetatori în casa lui GHeorghe Dincă și în alte locuri indicate de criminalul din Caracal nu sunt ale Luizei și Alexandrei, fetele despre care s-a aflat că sunt moarte. Deafpt, nu sunt doar rămășițele celor două. Cel puțin așa reiese dinj informațiile făcute publice de RTV în ceea ce privește testele ADN.

Potrivit sursei citate, experții au infirmat faptul că rămășițele umane ar aparține Luizei, așa cum s-a crezut inițial, ca urmare a declarațiilor date de monstrul din Carcal. Rezultatele aruncă în aer dosarul și asta pentru că acum anchetatorii se tem de faptul că în dosar ar putea fi vorba despre o nouă victimă. Procurorii sunt convinși că fragmentele osoase nu pot aparține nici Alexandrei, mergând pe raționamentul că fiind ultima victimă, Dincă nu ar fi putut face o asemenea confuzie. Cu toate acestea, anchetatorii au anunțat că vor compara ADN-ul fragmentelor osoase din pădure cu ADN-ul mamei Alexandrei. Dacă genotipul nu se potrivește, în dosar apare cea de-a treia victimă.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.