Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Gheorghe Dincă: „Am fost obligat să mint”

Au trecut doi ani de coşmar pentru familia Luizei Melencu, una dintre cele două victime ale lui Gheorghe Dincă. Iată însă că “monstrul din Caracal” spune că, cel puţin în cazul Luizei, realitatea ar fi foarte diferită de cea prezentată de anchetatori.

Răsturnare de situaţie în cazul Caracal!

“Am fost obligat să mint (…) că eu am omorât-o și pe Luiza”
La doi ani de la dispariţia Luizei Melencu, părinţii acesteia, care nu şi-au pierdut nicio clipă speranţa că fata lor va fi găsită în viaţă, spun că au primit o scrisoare care ar proveni chiar de la Gheorghe Dincă, cel pe care autorităţile îl acuză de răpirea şi uciderea Alexandrei Măceşanu şi Luizei Melencu.

Mama Luizei este sigură că scrisoarea provine de la “monstrul din Caracal”, ea fiind scrisă de mână, iar scrisul fiind acelaşi cu cel din dosarele Poliţiei.

În scrisoarea respectivă, Dincă afirmă că Luiza Melencu nu a fost ucisă, ci furată. În plus, bărbatul susţine că a fost obligat să mintă şi să recunoască că ar fi comis acea crimă îngrozitoare.

“Am fost obligat să mint în primele declarații date de mine că eu am omorât-o și pe Luiza, deși nu știa nimeni de ea, că fusese la mine acasă, dar Ștefan înscenase totul în mintea lui, pentru că în acea noapte când a venit a adus și o plasă plină de oase arse și le-a băgat în butoi”, a scris Dincă în scrisoare, potrivit SpyNews.

Monica Melencu îl crede pe Gheorghe Dincă şi cere ca procurorii să plătească
Scrisoarea incredibilă are nu mai puţin de şase pagini şi conţine detalii înfiorătoare. Gheorghe Dincă a scris că părinții Luizei Melencu sunt oameni cu bun simț și, în ultima pagină, le-a spus și să aibă grijă de ei.

“De câteva ori specifică că el nu a ucis-o. Asta e opinia mea. Că Luiza nu este moartă și eu aici îl cred. Pe mine nu mă interesează de Dincă, pe mine mă interesează să spună unde e Luiza. Procurorii să plătească pentru ce s-a întâmplat”, spune Monica Melencu, mama Luizei.

“Dincă nu e criminal, nu a omorât pe nimeni, este un traficant de persoane, face parte dintr-o anumită rețea. În această situație, cineva trebuia să plătească, adică cel mai slab: Dincă. Se știa că era chiar monitorizat.

Dincă nu le-a omorât pe fete, le-a luat și le-a traficat. Avem convingerea că am fost mințiți, am fost trădați, instituțiile statului, în loc să-și facă datoria, au avut interesul să acopere rețea de traficanți de persoane”, este de părere şi bunicul Luizei, Stelian Iordache.

Cât despre Alexandra Măceşanu, Gheorghe Dincă le-a trimis şi părinţilor acesteia o scrisoare. Acolo, bărbatul recunoaşte că a omorât-o pe Alexandra şi a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *