Răsturnare de situație în cazul Caracal! Complicele lui Dincă a ajuns de urgență la spital

În urma audierilor de joi de la sediul DIICOT, anchetatorii au decis tranferarea lui Ştefan Risipiţeanu, complicele lui Dincă, din Arestul Central, la Penitenciarul Jilava, unitate care beneficiază şi de spital.

Joi, complicele lui Gheorghe Dincă a fost dus din nou la audieri la sediul DIICOT. Acesta a fost audiat de procurori și ieri, atunci când și-a schimbat declarația și a admis că a întreținut relații sexuale cu Luiza Melencu.

Noua rundă de audieri a avut loc în contextul în care Ștefan Risipițeanu a recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă.

După audiere, anchetatorii au decis tranferarea lui Ştefan Risipiţeanu din Arestul Central la Penitenciarul Jilava, unitate care beneficiază şi de spital, din cauza stării de sănătate precară a acestuia.

La Spitalul Penitenciar Jilava, complicele lui Dincă urmează să fie supus unor analize medicale și evaluări amănunțite și expertize psihiatrice.

Ştefan Risipiţeanu le-a spus anchetatorilor, la audierile de miercuri, că la câteva zile după ce a întreţinut relaţii sexuale cu Luiza a mers din nou la locuinţa lui Gheorghe Dincă şi a întrebat de fată. Potrivit acestuia, Gheorghe Dinca i-ar fi mărturisit că fata a plecat acasă.

Potrivit surselor România TV, Ştefan Risipiţeanu ar avea mari probleme de sănătate. Aceleaşi surse au precizat că complicele lui Gheorghe Dincă, ar suferi de o boală incurabilă.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu