Răsturnare de situație în cazul Caracal! A RUPT TACEREA!

Răsturnare e situație în cazul Caracal. Fata monstrului Gheorghe Dincă rupe tăcerea și vorbește despre faptele criminalului. Aceasta face dezvăluiri incendiare din trecutul lui Dincă și îi ataca pe anchetatori. Este nemulumită de faptul că nu a fost lăsată să vorbească deloc cu tatăl său.

Cazul Caracal ia amploare. Fata lui Gheorghe Dincă vorbește despre relația cu criminalul, dar îi și atacă pe anchetatori. Este supărată că nu a fost lăsată să vorbească deloc cu tata ei. Mai mult, femeia face dezvăluiri din anchetă.

”Noi ne-am separat cam din 2002. Nici nu pot să zic prea multe despre crimă. Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT”, a spus fata lui Gheorghe Dincă la România TV.

Citiți și:  E bomba anului în Dosarul Caracal! Dinca l-ar fi contactat pe unul dintre puternicii lumii

Totuși, fata lui Dincă spune că nu știe prea multe detalii. ”Nu știu ce s-a întâmplat. Așteptăm să se finalizeze ancheta. Nu știu dacă le-a ucis sau nu pe fete. Nu ni s-a permis să vorbim cu el. Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei, dar asta nu înseamnă că mi-a lipsit din viață. Am fost foarte surprinși să aflăm de faptele sale”, a mai zis fiica lui Gheorghe Dincă.

Fata monstrului din Caracal face devăluiri din copilărie. ”Nu a fost violent nici cu mine, dar nici cu mama”, a mai declarat femeia la România TV, foarte afectată de tot ceea ce s-a întâmplat.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

”Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Dacă aș fi față în față cu el… nu știu ce i-aș zice, nu aș veni cu o compunere de acasă. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească”, a conchis fiica lui Gheorghe Dincă.

Dincă a recunoscut că le-a răpit, violat și ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.