Răsturnare de situație în cazul Arad! Polițiștii au un SUSPECT PRINCIPAL

Răsturnare de situație în cazul Arad! Polițiștii au un suspect principal. Acesta este la audieri, la IJP Arad, și eforturile anchetei se concentrează în acest moment pentru verificarea posibilelor legături dintre el și omul de afaceri ucis în explozia de sâmbătă.

Răsturnare de situație în cazul Arad! Șoferul de tir care transportă țigări de contrabandă în România este audiat de polițiști.

Se verifică dacă există o legătură între el și crimă, având în vedere faptul că ar fi staționat cu camionul pe proprietatea lui Ioan Crișan.

Răsturnare de situație în cazul Arad! Cine este suspectat
Polițiștii fac verificări miercuri în blocul de deasupra cafenelei din Arad, ultimul loc in care a intrat omul de afaceri Ioan Crișan, ucis in urma cu 5 zile.

Șoferul unui tir cu țigări de contrabanda este la audieri la IPJ Arad. Se verifică dacă există o legătură între acesta și crimă.

În momentul de față există un cerc extrem de strâns de suspecți, o mulțime de specialiști din Capitală fiind prezenți la Arad pentru a ancheta cazul.

De aproximativ două ore, la Inspectoratul Poliției Județene din Arad este audiat un șofer care transportă țigări de contrabandă în România, fiind cerut chiar și un avocat pentru el.

Din surse apropiate anchetei, este vorba despre șoferul care ar fi staționat cu camionul pe proprietatea lui Ioan Crișan, mai exact la ferma pe care acesta o avea la 11 kilometri de Arad, potrivit Antena 3.

Autovehicul afaceristului era trecut pe numele surorii amantei
De mai bine de 10 ani, Ioan Crișan se pare că avea o viață dublă, trăind adevărate povești de dragoste atât cu soția lui, cât și cu amanta, o idilă asumată cu femeia care ocupă funcția de director executiv al firmei sale.

Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani, este și consilier local în comuna Iratosu, dar ocupă și funcția de director executiv la firma lui Ioan Crișan.

Mai mult decât atât, autovehicul afaceristului era trecut chiar pe numele surorii Aurorei.

Ioan Crişan , bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili
Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară.

A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește.

Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile par că îi merg bine, Crişan a avut procese cu doua firme de asigurări, diferiti creditori sau chiar cu firma de salubritate.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!