Răsturnare de situație în amantlâcul anului! Pe cine bănuiește Irina Tănase că i-ar fi ”fabricat” scandalul

Infidelitatea Irinei Tănase, până de curând iubita lui Liviu Dragnea, ar putea fi pusă la îndoială din cauza unei noi piste. A apărut un detaliu care schimbă radical datele amantlâcului din cauza căreia fostul președinte PSD ar fi părăsit-o!

Stenogramele pe care CANCAN.RO le-a prezentat în exclusivitate indică, fără echivoc, că Irina și Paul, presupusul amant, au o legătură amoroasă. El o întreaba dacă a fost cu adevărat bărbat în pat, în timp ce ea vrea să se întoarcă în dormitorul lui. I-a trimis inclusiv poze deocheate. Și despre bani au vorbit cei doi. Paul i-a cerut, în vreme ce ea i-a răspuns că îi va aduce cash, după ce-i vor intra 10.000.

Doar că totul pare să se învârtă cu 180 de grade, după informațiile de ultimă oră obținute de redactorii D.A.S. (Departamentul Anchete Speciale al CANCAN.RO)! Stenogramele discuțiilor dintre cei doi ar fi fost fabricate! Asta crede Irina și încearcă, acum, din răsputeri, să-și dovedească nevinovăția în scandalul de infidelitate. Concret, numărul de telefon al presupusului amant, Paul, care apare în stenograme, este, în realitate, al unui cunoscut om de afaceri care trăiește în Marea Britanie! Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Cine este presupusul amant al Irinei Tănase
Paul este numele celui care ar avea o relație cu Irina Tănase. Liviu Dragnea a părăsit căminul conjugal după ce ar fi fost înștiințat de stenogramele infidelității. Presupusul amant al Irinei este din Galați, iar tatăl lui ar avea o mega-firmă de construcții. Cel puțin așa s-ar lăuda bărbatul în cercul lui de prieteni.

Ar fi întâlnit-o pentru prima dată pe Irina acum mai bine de 10 ani, atunci când a început relația. Ruptă însă, moment în care Paul ar fi umblat „din creangă în creangă”. Ar fi avut mai multe aventuri, dar s-a căsătorit, la un moment dat. Apoi a devenit tată. Doar că nu ar fi uitat-o pe Irina, alături de care ar fi avut escapade „fierbinți”. Până zilele trecute, când totul a ieșit la suprafață!

Sursa: ciao.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *