Răsturnare de situație! Criminalul de la Caracal primea bani! Dezvăluiri de ultim moment

Ancheta de la Caracal în ceea ce-l primește pe Gheorghe Dincă a luat o întorsătură neașteptată după ce cei care se ocupă de acest caz au descoperit un lucru incredibil

Apar noi informații bombă în cazul de la Caracal. O informație de ultim moment indică că Gheorghe Dincă ar fi beneficiat de diferite sume de bani primite prin transferuri bancare. Acest lucru este verificat în acest moment de anchetatori. Ei vor să afle dacă există o legătură între aceste venituri și comiterea unor infracțiuni, precizează surse judiciare pentru Mediafax.

Anchetatorii au mers și miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.

Citiți și:  Este răsturnare de situație în dosarul Caracal! Cine au fost complicii lui Gheorghe Dincă?

Specialiștii Poliției au început și percheziția informatică asupra telefoanelor luate din casa bărbatului acuzat că le-a sechestrat, violat și ucis pe Alexandra și Luiza.

Cu o zi în urmă, anchetatorii au găsit alte fragmente osoase și dinți într-o lizieră situată pe traseul Caracal-Bucureşti, indicată de Gheorghe Dincă, medicii legiștii din zonă concluzionând că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană, potrivit DIICOT.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.