MEDICAL

RĂSPÂNDIȚI! Semnați acum PETIȚIA pentru ÎNCETAREA STĂRII DE ALERTĂ

ce inseamna starea de alerta 0 84894700

Coaliția pentru Apărarea Statului de Drept (CASD) îi îndeamnă pe români să semneze petiția prin care solicită Guvernului încetarea stării de alertă, acum, cât încă mai e fezabilă o asemenea revendicare, prelungirea regimului pandemic nemaifiind întemeiat pe realitățile din teren – deși CNSU continuă să ceară prelungire după prelungire.

La toamnă s-ar putea să fie prea târziu, iar dacă va mai fi în vigoare această stare de anormalitate, ea va constitui instrumentul pe care Guvernul își va fundamenta deciziile arbitrare, putând să ne bage iar în case și să ne pericliteze viața, sărbătorile, libertatea.

Din 5.000 de români câți și-a propus avocata Elena Radu să adune ca semnatari ai petiției online, până acum și-au exprimat opțiunea circa 1750.

Petiția poate fi semnată direct în formularul dinamic de pe pagina web a CASD, unde tot ce aveți de completat este numele, orașul și o adresă de e-mail. Vă îndemnăm să semnați această petiție și să o faceți cunoscută la cât mai mulți dintre apropiații D-voastră!

Link direct – http://casd.ro/solicitam-incetarea-starii-de-alerta/

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.