RASPANDITI! Medicii britanici au descoperit NOI SIMPTOME care poate semnala infectia cu COVID-19


Experții britanici au identificat noi simptomatologii la persoanele infectate cu coronavirus. Specialiștii spun că persoanele infectate își pot pierde gustul și mirosul.

Unul dintre cei mai importanți consultați ai Asociației Britanice de Otorinolaringologie a declarat pentru Sky News că există noi semne care pot indica faptul că o persoană este infectată noul coronavirus.

Astfel, pacienții asimptomatici – care nu tușesc și nu au febră – ar putea prezenta o pierdere a mirosului sau a gustului.

„Studiile arată că noul coronavirus pătrunde în organism prin intermediul ochilor, nasului și gâtului. Am identificat, de asemenea, un nou simptom, și anume pierderea simțului mirosului și a gustului. Astfel, persoanele asimptomatice, dar care nu mai au gust și nici miros, ar trebui să se auto-izoleze, pentr a reduce răspândirea virusului”, a declarat profesorul Nirmal Kumar.

Potrivit acestuia, „pacienții tineri nu au simptome precum tuse sau febră, dar își pot pierde mirosul sau gustul”.

Anunțul experților britanici vine după ce doi dintre consultanții Asociației Britanice de Otorinolaringologie au fost testați pozitiv la Covid-19.

Sursa: observator.tv

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.