Rasa ca realitate biologică

rasa

Trăim într-un secol al științei. Evoluția umanității a făcut în așa fel încât superstițiile și dogmele trecutului să fie destrămate sub lovitura marilor descoperiri. Dar nu toate. Când vine vorba de rasă acest subiect este încă ținut în întuneric. Asta deși în biologie ne raportăm la Darwin, alegem să ignorăm realitatea rasei când vine vorba de specia umană.

Charles Darwin vedea omul ca pe cel mai înalt rezultat al evoluției speciilor. Și-n ciuda acestui fapt o specie printre specii, o specie care la fel ca și cea a câinilor are propriile rase și sub-rase. O moștenire biologică transmisă prin ceea ce biologia numește ADN. Acel ADN care ne face asemănători, dar care ne face totodată diferiți.

Din acest punct de vedere rasa este o realitate biologică. O realitate la fel de evidentă ca și rasele prezente în specia câinilor. A face parte dintr-o rasă anume nu te face inferior sau superior, dar te face diferit. La fel cum o rasă de câine diferă de alta prin calități și aspecte negative, la fel și rasele speciei umane diferă în funcție de calități naturale și aspecte negative proprii.

Singura diferență între noi și animale este rațiunea. Prin asta un individ, indiferent de rasă, poate să fie diferit de rasa din care provine, dar o comunitate mai mare, mulțimile unei rase, dețin trăsături comune incontestabile. Trăsături care sunt transmise mai departe nu doar prin mentalitate și educație, ci și prin ADN.

Să ne gândim pentru o secundă la felul în care diferite gene sunt transmise mai departe de la părinți la copii prin intermediul instrumentelor biologice precum ADN-ul. Același lucru se aplică și în cazul neamurilor și al raselor. Este normal ca indivizii dintr-o rasă să împărtășească un ADN comun, cu diferite calități și slăbiciuni comune, decât cu indivizii dintr-o altă rasă.

Acest ADN ne face unici, individuali, dar tot el reprezintă o memorie colectivă a organismului nostru. O reincarnare a strămoșilor în noi. De fapt ADN-ul este suma tuturor trăirilor celor din care ne tragem de-a lungul veacului. Și de asta e normal ca europenii să acționeze similar în orice parte a pământului, la fel cum asiaticii ar reacționa indiferent de locul și educația primită.

Aici mă refer în primul rând la colectiv. Realitatea biologică a rasei nu este un motiv de ură sau discriminare. Dar nu putem să ignorăm o realitate de dragul unor sentimente. Da, indivizii pot fi diferiți indiferent de rasă. Individualitatea unei persoane e foarte puternică. Dar într-o mulțime domină elementul rasial, iar de multe ori individul este la rândul său influențat de acest element.

Redactia Nationalisti.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

3 comentarii

  1. Extraordinar articol ,am ramas foarte impresionat.
    Nationalisti.ro felicitari pt.articol,poate mai deschideti mintea la oameni!!!!!!
    Daca imi permiteti ,as dori sa adaug o completare despre importanta rasiala in existenta popoarelor.

  2. Rasa este forta decisivă în viața popoarelor Rasa este forța decisivă aplicata în viața națiunilor. Limba, cultura, obiceiurile, tradițiile, stilul de viață, dar si legi, forme guvernamentale și economice, întreaga varietate a vieții este determinata rasial. Numai popoarele evoluate rasial sunt creatoare și purtătoare ai unei culturi evoluate . Doar ele determina cursul evenimentelor . Rase inferioare nu au nici o istorie . Le lipsește capacitatea necesară , capacitatea de a stăpâni propria lor soartă . Doar popoare rasial avansate au această capacitate , rasele care nu au curajul de a face istorie nu au nici o istorie . Durata de viață a unui popor nu se dezvolta mecanic , nici nu se dezvolta în mod constant . Este o luptă constantă cu natura și mediul înconjurător , și mai presus de toate , cu alte popoare . Este o eternă bătălie , o luptă eternă . Nu există nici o dezvoltare unificata , treptată a tuturor popoarelor la un scop comun . Culturile se ridică și cad și popoare dispar fără ca ceilalţi să fie capabili sa construiască pe temelia lor . Fiecare om are elemente rasiale unice care determină stilul său de viață și cultură . Popoarele sunt creative și semnificative numai atâta timp cât acestea stiu să păstreze curat moștenirea lor rasială . Declinul culturii al unui popor este întotdeauna rezultatul de amestecare rasială care reprezintă un declin în calitate rasială . Orice schimbare în aspect rasial a unui popor duce la o schimbare în natura sa și a culturii sale . În cazul în care un popor distinct rasial este degradat prin amestecarea cu rase străine și inferioare , cultura poporului va pieri și nu poate fi niciodată din nou readusă la viață pe deplin . O filosofie care presupune egalitatea umană și învață că toată omenirea este parte a unui proces comun , pas-cu- pas de dezvoltare este o eroare sau o minciună conștientă . Nu există nici o dezvoltare comună a întregii umanități . Rezultatele tuturor investigațiilor grave furnizeaza dovezi împotriva acestui punct de vedere . • Istoria omenirii este istoria popoarelor . • Istoria popoarelor este determinată rasial . Este rasială în natură . Este la fel de fals să credem că civilizatiile umane, ar fi asemenea organismelor individuale , urmeaza legile de creștere și declin pe care fiecare cultură în cele din urmă trebuie să piară . Istoria oferă multe exemple de popoare care supravietuiesc de milenii , atingând mereu noi nivele , atâta timp cât isi mențin puritatea lor rasială. Numai acele popoare care ignoră cultura lor rasială pier, cele care acționează împotriva legii de sânge , cele care nu mențin puritatea de conducere și de ghidare rasială . Având în vedere creșterea sau scăderea a culturii unui popor depinde mai presus de toate de întreținere , îngrijire , și puritatea de moștenirea sa rasială valoroasă , fiecare stat responsabil trebuie să fie preocupat de politica rasială , și de a face tot posibilul pentru a menține moștenirea rasială pentru viitor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *