Rasa alba, o rasa pe cale de disparitie?

white

Un recensamant din 2005 arata ca 2% din populatia planetei consta in femei albe viitoare mame sau mai tinere. Rasa alba este pe cale de disparitie!

Aceasta a fost ucisa de catre o coalitie intre evrei, crestini, politicieni oportunisti, moguli media, intelectuali, nationalisti dogmatici, feministe si alti lasi. Cei care au ramas sunt terorizati, integrati cu forta, spalati pe creier pentru a avea copii cu alte rase si contopiti de catre celelalte rase.

Daca este sa privim rasa alba ca pe un organism, atunci aceasta este pe cale de disparitie. Putinii dintre noi care rezista impotriva genocidului sunt ultimele celule in viata ale acestui organism.

Acum, cand nu mai pot masca pericolul disparitiei noastre, liderii au adoptat o noua masura politica cea de retragere. Sfatul lor este sa formam mici comunitati de albi si sa ne educam copiii bine. Ei ar face orice pentru a evita un razboi sau luptele interne.

Ei sunt constienti ca rasa noastra nu poate supravietui fara tari si natiuni proprii. In acelasi timp stiu ca nu avem inca 10 ani de asteptat. Cateva familii albe in comparatie cu 6 milioane de persoane de culoare nu inseamna nimic. Ei stiu ca America va bombarda orice tara care nu va primi noua ordine de aceea sfatul lor este sa ne retragem. La fel cum ei stiu ca singura solutie viabila este o revolutie politica si in mentalitate, insa sunt prea lasi sa accepte sau sunt amenintati.

Aceasta revolutie trebuie sa vina de la barbatii albi insa ei trateaza problemele intr-un stil pasnic, feminin deoarece le este frica. Afirm aceasta fara a acuza femeile albe. Dar se stie ca o femeie va pune pe primul loc supravietuirea individuala si a familiei sale mai presus decat supravietuirea rasei. Soldatii care isi dau vita pentru libertate nu sunt priviti cu ochi buni in zilele noastre.

Deoarece spun adevarul nu pot fi acuzat de nici o parte implicata. Un barbat responsabil intr-o tara ocupata din zilele noastre nu face decat sa fie sclav la stat sa munceasca pe un salariu mic si sa plateasca jumatate din el numai in taxe. Priviti in jur, tot ce aveti, mancati si imbracati sunt produse  Asiatice iar femeile albe ajung sa se casatoreasca cu evrei, negri sau arabi.

Tot timpul in istorie cei care nu sunt la putere au creat armate pentru a intra in lupta, nu incercati sa speriati si ultimii soldati albi cu legi care ii pot tine locului, care ii motiveaza spre inactiune. Barbatii albi sunt subjugati de societate si indoctrinati. Daca auziti cuvinte precum “femei si minoritati” trebuie sa intelegeti ca voi sunteti minoritatea in acest context. Aveti doua optiuni: ori acceptati lanturile sclaviei ori mergeti la lupta “voi sunteti armata celor deja morti”.Avem nevoie de armate de oameni fara frica sau compasiune. Nu puteti juca cinstit atunci cand inamicul va bate cu ambele maini.

Armatele noastre trebuie sa ia exemplul celor din Palestina care lupta pana la moarte pentru pamantul lor. Mai bine traiti o zi liberi decat 10 ani ca scalvi. Luati aminte la generatiile trecute, ganditi-va la stramosii vostri si cum ar fi actionat, ei nu ar fi lasat Europa sa decada asa de mult, nu si-ar fi lasat tara cotropita. Civilizatiile dispar si acum incepe razboiul. Luptati fara frica pana la moarte. Revolutia noastra va duce la cresterea rasei albe, iar daca nu vom reusi, faptele noastre vor ramane in istorie. – Articol tradus de I. Florina, autor: David Duke

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *