Rareș Bogdan zguduie lumea politică. Scor istoric la alegerile parlamentare?!

Liderul PNL Rareș Bogdan anunță că anul acesta, la alegerile parlamentare, ne putem aştepta la o prezenţă la secţiile de vot de 36%.

Rareş Bogdan spune că potrivit ultimelor sondaje PNL ar putea câştiga cu un scor istoric alegeri parlamentare, procentul ajungând undeva la 32%. De asemenea, politicianul susţine că anul acesta apare o nouă forţă politică – AUR.

Scor istoric la alegerile parlamentare?!
„Cred că în această criză trebuie să vedem şi o oportunitate. Preşedintele a spus întodeauna şi a recunoscut că PNL a făcut un efort extraordinar, iar în acest an a trebuit să negocieze cu 7 partide. Poate cel mai onest partid alături de noi a fost PMP. USR nu a dorit intrarea la guvernare, a fost un an dificial. Cel puţin, pe chestiuni serioase ne-au susţinut în parlament.

Avem o prezenţă la vot de 36%, dar pot apărea surprize. Putem realiza un scor istoric de 32% maxim, dacă oamenii realizează cât de importante sunt alegerile, USR ar putea ajunge la 20%. Stânga să nu aibă mai mult de 35%. Sigur va apărea o nouă forţă politică, care va încerca să intre la guvernare, vorbim de AUR. Acestea sunt forţele politice care au acces. Aşa cum arată sondajele, PNL va câştiga alegerile parlamentare, urmate de PSD şi USR. Împreună cu USR şi PMP, putem avea trei curente care să reformeze România, să facă o modernizare.

Noi ne uităm la oameni performanţi, care să primască o parte din responsabilitatea guvernării. Cert e că noi nu dorim nicio colaborare cu PSD”, a declarat Rareş Bogdan, la B1.

Cazul care a șocat România
Rareș Bogdan a vorbit şi despre cazul semnalat de jurnaliștii de la Recorder privind un inginer care a ajuns director la Apele Române Mureș în urma unui concurs, dar apoi a fost înlocuit cu un liberal fără experiență în domeniu.

„Eu vă asigur că nici Președintele României, nici premierul nu au știut de acest caz și în niciun caz nu încurajează așa ceva. Ba mai mult, am stat de vorbă în cadrul conducerii Partidului Național Liberal și vom lua o decizie extrem de dură cu privire la această chestiune, pe care încă nu v-o pot comunica – o să o facă la momentul oportun Președintele sau purtătorul de cuvânt, dar cert este că propunerea mea a fost mai mult decât radicală cu privire la astfel de practici.

Pentru că – domnul Cristian Diaconescu știe foarte bine, noi am dezbătut de nenumărate ori în studiourile de televiziune, nu m-am schimbat nici eu, nici alții, nici domnia sa – dacă vom continua cu astfel de chestiuni, nu vom putea schimba România”, a declarat Rareș Bogdan.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *