Rareș Bogdan, ticăloșia unui propagandist SRI fără scrupule

Ultima emisiune la care am fost invitat la Realitatea TV, a fost la două zile după turul întâi al alegerilor prezidențiale din 2014. Cu câteva ore înainte fusesem invitat la o discuție în care mi se spusese, cu amănunte, că se va crea o emoție populară în legătură cu lipsa secțiilor de votare din Diaspora, iar pe fondul acestei emoții se vor organiza manifestații de stradă în România. La una dintre aceste manifestații, în prima zi de sâmbătă, la Brașov, susținătorii lui Iohannis trebuiau să provoace susținătorii PSD, să se producă o încăierare, iar în urma încăierării să fie victime. Cei care-mi spuseseră, disperați, nu erau de acord cu acțiunea lui Coldea și a unei părți din SRI. S-a nimerit ca prima emisiune la care să fiu invitat ( invitația fusese făcută cu o săptămână în urmă) să fie la Realitatea.

Cum a început emisiunea, bineînțeles că am devoalat tot planul, revoltat, spunând că SRI merge prea departe. Moderatoarea m-a contrazis, am spus amănunte, au sărit ceilalți invitați care erau pro-Iohannis, în fine, a fost un circ. Au încercat să oprească subiectul, nu înainte să fac un apel disperat la organizațiile PSD să nu cadă în capcana SRI, să nu răspundă provocărilor, sâmbătă, la Brașov. „Le trebuie un mort”, asta mi se spusese cu referire la cei care făcuseră planul. Eram disperat să transmit să nu cadă în capcană.

Atunci mi-am dat seama că Sistemul va face orice să fie ales Iohannis. Știam deja despre Iohannis că este omul Sistemului și știam ce va urma: de la arestări, la folosirea oricăror metode pentru ca Sistemul să conduce România.

A doua zi dimineața l-am sunat pe Codrin Ștefănescu, am sunat și alți lideri ai PSD pe care i-am prevenit să nu cadă pradă provocării la Brașov, până la urmă l-am sunat pe secretarul general, care era șeful campaniei electorale a PSD, căruia, pentru a fi crezut, i-am dat amănunte pe care nu puteam să le spun pe post, am spus și la România TV, zi de zi, inclusiv sâmbătă.

Până la urmă cele două manifestații ale PSD și PNL tot au avut loc, dar Jandarmeria a dislocat în zonă patru rânduri de Jandarmi și chiar dacă cei de la PNL au vrut să se ducă peste cei de la PSD, au fost împiedicați, iar cei de la PSD nu au ripostat. SRI și Iohannis nu-și obținuseră mortul.

În România se declanșase cea mai mare Operațiune de URĂ între cetățeni, care nu avea alt scop decât impunerea unor politicieni ai Sistemului. Din păcate, și acum am un regret teribil, îmi vine să plâng, la propriu, pentru că nu am fost atent la ce mi s-a apus cu două zile înainte de „Colectiv”, când un mare prieten, un mare Patriot, m-a chemat seara la ora 10 să-mi spună că va urma ceva teribil. Nu mi-a spus mai mult, dar a fost ultima dată in viața mea când nu m-am dus mai departe, nu am căutat, nu am dat telefoane. Am stat toată noaptea aceea nenorocită de după Colectiv la Spitalul de Arși cu lacrimile șiroindu-mi pe față, m-am implicat în decizia de transportare a victimelor în afara țării. Nu știu dacă aș fi putut preveni Nenorocirea, însă a fost ultima dată in viața mea când am crezut că nu vor merge atât de Departe… O să scriu cândva despre Colectiv…

Dar, să revenim la emisiune. După emisiunea la care am participat a urmat emisiunea lui Rareș Bogdan, care, fără nici un motiv, a început să urle că nu sunt secții în Diaspora, să iasă lumea în stradă , să iasă!!! Știam că Rareș Bogdan este un ticălos care primește prin sms ordine direct de la Coldea, dar până atunci nu știam că este parte a planului ticălos „să moară oameni” plan încercat de multe ori după aceea, ultima dată pe 10 August 2018, despre care o să scriu, la un moment dat.

Mă uitam la el siderat, îl vedeam cum se ambalează, cum face spume, cât poate fi de ticălos, de jigodie. Bineînțeles că nu m-au mai chemat vreodată la Realitatea TV, ba am înțeles că au făcut un scandal monstru pentru că moderatoarea nu-mi tăiase microfonul.

Rareș Bogdan nu este jurnalist, nu este nici politician. Este un ticălos care împrăștie, la ordinul SRI, sau, mă rog, al unora din SRI, URĂ in Societate, URĂ pe care să stea cocoțat Iohannis și străinii. Ticălos și jigodie, pentru că se joacă cu mințile oamenilor, pentru a induce URA! De aceea l-a pus Hellvig, prietenul și colegul lui de facultate, cap de listă la PNL, o listă ticăloasă ea însăși, pentru că împrăștie ura in campania electorală, ura în societate…

Gelu VIȘAN

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.