Rareș Bogdan șochează România! Declarația care a pus pe jar milioane de români


Milioane de români din diaspora sunt absolut contrariați de o declarație făcută de vicepreședintele Rareș Bogdan privind ocupația pe care o au zeci de mii de români plecați în afară.

Prim vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a afirmat, marți, că despre zeci de mii de români întorși în țară nu se știe cu ce s-au ocupat peste hotare.

Potrivit liderului liberal, între 8.000 și 10.000 ar fi vorba despre prostituate.

„Am primit sute de mesaje despre ce se intampla in Romania. 70.000 din toti cei aproape un milion care au intrat in tara, nu se stie cu ce s-au ocupat in afara tarii. Intre 8.000 si 10.000 sunt prostituate care s-au intors in tara. Cateva mii sunt şuţi in afara tarii. Sunt cifre oficiale.

Citiți și:  Avertismentul lui Rareș Bogdan: Se pregătește ceva urât, toxic, tenebros

Comparatia cu 10 august este nepotrivita. Situatia e complet diferita. Acolo au fost batute sute de oameni cu mainile ridicate, au fost gazate mii de persoane care nu aveau nici intentia de a face ceva. Acei tineri care au actionat impotriva jandarmeritei suporta rigorile legii. Noi vorbim de peste o suta de mii de oameni care nu aveau nici macar gandul de a face ceva ilegal.

E foarte periculos pentru imaginea publica din Romania si pentru cetatenii care stau in case, sa existe niste cetateni care sa depaseasca limitele. In momentul in care se depasesc limitele, trebuie intervenit cu fermitate, fara sa se comita abuzuri”, a afirmat Rareș Bogdan, la România TV.

Citiți și:  Rareş Bogdan tună înaintea întâlnirii coaliţiei: Soarta lui Florin Cîţu a fost decisă
3.332 de vizualizări

Susțineți presa independentă. Ne puteți sprijini printr-o donație prin PayPal:

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU