Rares Bogdan si-a iesit din minti: Romania, tara unde „Justiţia umblă cu capul spart”. Anunt de ULTIMA ORA

Liderul PNL, Rareş Bogdan, s-a enervat după ultima decizie a judecătorilor din Dosarul 10 august. Acesta nu-şi putea închipui o asemenea sentinţă şi anunţă contraatacul. Totul se va decide la CEDO. Justiţia din România n-a înţeles absolut nimic din lupta românilor, spune fostul jurnalist, care apelează la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Anunţ de ultimă oră al lui Rareş Bogdan
Rareş Bogdan spune că România pare o ţară condamnată. ”Astăzi, din păcate, după decizie, după ce judecătorii au decis că dosarul nu se redeschide şi că cei 4 şefi ai Jandarmeriei din acest dosar scăpă fără niciun fel de cost în faţa cetăţenilor şi a istoriei, am avut, încă o dată, imaginea unei ţări abandonate, unde Justiţia nu funcţionează, unde Justiţia umblă cu capul spart”, a afirmat Rareş Bogdan, în direct pe B1 TV.

Rareş Bogdan, atac la judecători
Mai mult, prim-vicepreşedintele PNL a lansat un atac la adresa celor care au dat sentinţa. ”Faptul ca după trei ani de zile nu se întâmplă nimic şi tot ce a fost acolo a fost şters cu buretele ne arată că Justiţia din România n-a înţeles absolut nimic din lupta românilor pentru libertate, pentru civism, dar şi pentru o Justiţie complet liberă”, a mai spus acesta, conform sursei citate.

Singura soluţie, dreptatea la CEDO. ”Noi ne vom adresa Curţii Europene pentru Drepturile Omului, ne vom duce la Strasbourg cu ajutorul oamenilor care au fost, îi rog să facem front comun, pentru ca să atacăm decizia de clasare la CEDO pentru a veni Instanţa Europeană să redeschidă aceste dosar, nu se poate aşa ceva”, a mai declarat Rareş Bogdan.

Cererea celor de la DIICOT de redeschidere a urmăririi penale în Dosarul 10 august a fost respinsă, marţi, de Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!