Rareş Bogdan, scos din sărite de Tăriceanu: ‘S-a trezit şi dobitocul ăsta să comenteze’

Jurnalistul Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere” de la Realitatea TV, reacţionează dur la afirmaţiile făcute de Călin Popescu Tăriceanu, cu privire la protestatari. Liderul ALDE a afirmat că protestatarii stau pe Facebook în loc să citească o carte. Reacţia jurnalistului a fost pe măsură.

„S-a trezit si dobitocul asta sa comenteze”, scrie Rareş Bogdan pe pagina sa de Facebook.

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat sâmbătă seara că românii care contestă actuala coaliție de guvernare nu au reprezentativitate și legitimitate. El a mai spus că unii dintre protestatari, ”în loc să pună mâna pe o carte, se uită pe Facebook și-și imaginează că știu totul”, transmite Mediafax.

Citiți și:  MESAJUL lui Rareș Bogdan îl distruge pe Dan Barna: ”Doamne, dă-le minte!”

”Este o agresivitate pe care în trecut nu am mai întâlnit-o, în ultimii 20 de ani. (…) Astăzi cred că ceea ce vedem și trebuie să ne punem o întrebare corectă este cât de reprezentativă este această voce agresivă, turbulentă, cât de reprezentativa, cât de legitimă este. ea, după părerea mea, nu are nicio reprezentativitate, pentru că este vorba despre un număr restrâns de cetățeni în raport cu populația României, dar nici legitimitate. Legitimitatea nu poate să fie dată într-un sistem democratic decât de validarea prin alegeri”, a declarat la România TV Călin Popescu Tăriceanu.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU