Rares Bogdan schimba foaia si PUNE CONDITII: „nu vreau să fiu papagal de serviciu”

Între Florin Cîțu și Ludovic Orban este o bătălie atât de strânsă, încât fiecare om care își declară susținerea contează. O poziție extrem de importantă în toată această campanie internă din PNL îl joacă Rareș Bogdan. Liderul liberal s-a declarat încă de la începutul competiției în favoarea lui Florin Cîțu. Dacă mulți au spus că era de așteptat ca acesta să fie în tabăra premierului mai ales din perspectiva relațiilor nu foarte bune cu Orban, acum s-a aflat ce a primit Rareș Bogdan în schimbul susținerii lui Cîțu.

Detalii despre acest subiect au fost date chiar de către prim-vicepreședintele PNL. El a povestit, duminică, la conferinţa de alegeri a PNL Maramureş, că i-a pus lui Florin Cîţu câteva condiţii pentru a-l susţine în cursa internă pentru preşedinţia PNL. Una dintre ele a fost aceea ca deciziile să fie luate împreună.

Rareş Bogdan a declarat că i-a transmis în primul rând premierului Florin Cîțu că după data alegerilor din PNL, în care îl va sprijini contra preşedintelui Ludovic Orban, lupta trebuie să înceteze.

Citiți și:  Cîţu anunță prăpădul în România: „Totul se prăbușește”

Rareș Bogdan a pus o condiție cheie
„Atunci când a venit Florin şi a zis «Rareş, intri în echipa mea?», zic: «Fii atent, Florine, fii atent, nene, aici! Eu intru, mă bat pentru tine mă bat pentru Partidul Naţional Liberal. Dar pe 26, dimineaţa (n.red. – după alegerile din 25 septembrie, pentru şefia PNL), vreau ca toţi să facem hora mare şi să ne îmbrăţişăm, chiar dacă supărările vor fi”, a afirmat Rareș Bogdan.

„După (n.red – după alegerile din 25 septembrie, pentru şefia PNL), orice s-ar întâmpla, nimeni nu pleacă din funcţie. Trebuie să avem grijă de oamenii care au avut un rol important pentru PNL, trebuie să avem grijă de cei care vin. Războaiele încetează pe data de 25 noaptea”, a comentat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan i-ar mai fi cerut premierului Florin Cîțu, înainte să-l susțină pe el împotriva lui Ludovic Orban, ca „nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct”.

Citiți și:  Lovitură DURA pentru Florin Cîțu! Mesajul lui Rareș Bogdan

Liberalul a menționat că va fi alături de premierul României atât timp cât va avea garanția că va fi consultat și că se va ține cont de părerea lui în PNL. „Vin cu toată energia mea, cu priceperea, cu experienţa, cu darul meu dat de bunul Dumnezeu de a comunica, pentru a te sprijini şi spun de ce. Fii atent aici: nu cumva să cazi în păcatul de a lua deciziile singur, că voi fi primul cu care vei intra în conflict direct. Deciziile le iei împreună cu noi”, a afirmat Bogdan, cu referire la Florin Cîțu. Acesta a mai precizat că „nu vreau să fiu spectator, nu vreau să fiu papagal de serviciu, să aflu de la televizor decizii. Vreau să le luăm împreună”.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *