Rareş Bogdan PLEACĂ DE LA REALITATEA? Confirmare de ultimă oră

Rareș Bogdan a prezentat pe contul său de Facebook cifrele care demonstrează cât de popular este printre internauți. El le mulțumește celor care îl urmăresc, în număr mare, ceea ce îl situează în topul formatorilor de opinie.

Potrivit cifrelor prezentate, realizatorul este pe locul întâi în topul formatorilor de opinie, atât în ceea ce privește numărul de vizualizări pe Facebook, cât și cele din online, fiind urmat, în ambele situații, de analistul Cristian Tudor Popescu și Oreste.

De asemenea, moderatorul Realitatea TV a ținut să transmită și un mesaj celor care sunt alături de el:

„Top influenceri Facebook. Jurnalisti/Politica/Societate Civila. Luna ianuarie 2019. #nucedez #rezist #continuam #impreuna ✌️ (Le multumesc celor 224.465 de mii de Prieteni care urmaresc acest Cont de Facebook, celor 76.210 mii care urmaresc contul “Jocuri de Putere cu Rares Bogdan” si mai ales tuturor Prietenilor care preiau articolele sau postarile mele de pe cele doua Conturi de Facebook. Un BigLike si o ❤️ pentru cei peste 24.200 de Prieteni care au aderat la “Fan Grup Rares Bogdan” si celor peste 10.700 de Prieteni din grupul “Alaturi de Rares Bogdan”. Va multumesc tuturor!).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.