Rareș Bogdan, OUT?! Alerta pe scena politica


Rareș Bogdan pare să fi fost exclus, în ultima perioadă, din deciziile importante pe care le ia PNL, deși este prim-vicepreședintele formațiunii!

Europarlamentarul PNL nu a fost inclus nici în echipa care încearcă provocarea alegerilor anticipate. Vicepremierul Raluca Turcan a scris, pe Facebook, că PNL a stabilit echipa de negociere pentru a putea să înceapă discuțiile cu partidele din Parlament, în vederea declanșării alegerilor anticipate. Din echipă fac parte Ludovic Orban, Raluca Turcan și Robert Sighiartău.

„Am stabilit echipa de negociere la nivelul partidului și începem discuțiile cu forțele din Parlament care înțeleg punctul critic în care ne aflăm. Trebuie să eliberăm Parlamentul de PSD cât mai repede cu putință, pentru că fiecare zi care trece este în defavoarea oamenilor”, a transmis vicepremierul Raluca Turcan, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Citiți și:  Dezvaluiri EXPLOZIVE care cutremură scena politică! Rareș Bogdan: ‘Mi-au transmis că mă arestează’

Ludovic Orban a anunțat, vineri, după discuțiile purtate cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, că a convenit cu șeful statului începerea procedurilor pentru declanșarea alegerilor anticipate. Premierul susține că a stabilit cu Klaus Iohannis ca alegerile anticipate să aibă loc odată cu localele.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

113 vizualizări

loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile