Rareş Bogdan, „idiotul săptămânii”. Titlul i-a fost conferit de presa britanica


Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a primit din partea publicaţiei britanice MediaPowerMonitor titlul de „idiotul săptămânii”, amintind de petrecerea dată de europarlamentar pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale.

„Rareş Bogdan, europarlamentar din România, a câştigat cu brio cel mai recent titlu „Idiotul săptămânii”. Întrucât Covid-19 face ravagii în România, domnul Bogdan a organizat lunea trecută o petrecere într-un restaurant din Cluj-Napoca, un oraş din nord-vestul României, pentru a sărbători ziua de naştere a fiicei sale. Deşi petrecerile mari în interior sunt interzise oficial, iar autorităţile cer insistent oamenilor să evite aglomeraţia, deoarece numărul cazurilor Covid-19 creşte din nou în România, Bogdan a reunit peste 100 de persoane, pentru a se distra. Majoritatea au dansat şi s-au amestecat în interiorul restaurantului. Libertatea, un ziar românesc, a filmat cheful cu o dronă. Domnul Bogdan a spus unui post de televiziune local că nu are remuşcări pentru ceea ce a făcut”, scrie publicaţia. De cealaltă parte, europarlamentarul a explicat pentru „Adevărul” că evenimentul a respectat toate normele şi susţine că „cifra de 100 este o aberaţie”. „La Mulţi Ani cu sănătate fetiţei mele! A fost un eveniment privat la Cluj, care a respectat toate normele impuse de reglementările în vigoare. Fără politicieni, fără vedete, fără persoane publice, fără şefi de instituţii. Familia şi prieteni apropiaţi. Atât. Cifra de 100 este o aberaţie. Îmi pare rău ca nu m-au sunat sa vina şi sa bea o cafea şi sa mănânce o prăjitura jurnaliştii care s-au chinuit cu drone si teleobiective pe dealurile pline de noroi şi apa din jur”, a susţinut, pentru „Adevărul“, Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.