“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Rares Bogdan FACE LUMINA in criza politica din Romania: Pentru ca lucrurile să fie extrem de clare

rares bogdan 2

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a dezmințit miercuri că există intenția formării unui guvern PNL, PSD, UDMR. În plus, susține el, nu au existat întâlniri față în față cu liderii PSD la care să participe premierul desemnat Nicolae Ciucă.

”Aș vrea să anulez orice urmă de informație eronată. Nu a existat aceste întâlniri în formatul în care s-a vorbit, premierul desemnat a vorbit de mai multe ori cu Marcel Ciolacu sau alți lideri PSD, de altfel și Florin Cîțu, președintele PNL, a discutat cu el telefonic. Așa cum a vorbit la telefon cu domnul Cioloș, domnul Barna sau alți lideri. Este absolut logică această formă de discuții, de colaborare, de consultare, așa cum s-a discutat, și aici pot să confirm, cu cei de la UDMR, alături de care am lucrat sub coordonarea domnului George Flutur la programul de guvernare”, a declarat Rareș Bogdan.

Liberalul anunță că premierul desemnat va depune la sfârșitul acestei săptămâni lista de miniștri și programul de guvernare.

”Până sâmbătă seara, premierul desemnat va depune lista cu miniștrii și cu programul de guvernare care va fi finalizat, pentru că România are nevoie de un guvern. Fac un apel la toată clasa politică din România că e un moment greu și trebuie să înțeleagă că trebuie să căutăm soluții excepționale și căutăm soluții”.

De asemenea a negat informațiile potrivit cărora, Ciucă ar urma să-și depună mandatul de premier desemnat.

”Nu a existat o discuție pe guvern paritar, nu s-a pus problema ca PNL să intre într-un guvern alături de PSD. Repet, nu s-a pus această problemă. Darămite să discutăm de portofolii și persoane. Nu a existat această variantă. PNL nu ia în considerare formarea unui Guvern Ciucă cu reprezentanți de la PSD, ca lucrurile să fie extrem de clare.

Domnul Ciucă e militar de carieră, mu abandonează niciodată o misiune. Nu va depune mandatul, ca lucrurile să fie extrem de clare”., a mai spus Rareș Bogdan.

Sursa: comisarul.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.