GENERAL

Rareș Bogdan, discurs EXPLOZIV in Parlamentul European: „Cineva se joacă periculos cu focul”

rares bogdan 2

„Cineva se joacă periculos cu focul”/Rareș Bogdan, discurs curajos în Parlamentul European.

Europarlamentarul Rareş Bogdan a avut un discurs curajos în plenul Parlamentului European despre controversatul ghid despre Crăciun apărut în circuitul Comisiei Europene.

“Această dezbatere este foarte importantă. De 500 de ani, în fiecare zi la ora 12:00 în toate Bisericile Catolice din lume bat clopotele în cinstea principelui român Iancu de Hunedoara. Şi asta în urma unei bule papale prin care a fost elogiată strategia de geniu care a asigurat victoria creştinătăţii împotriva lui Mehmet al II-lea, cuceritorul Constantinopolului. În istoria Europei, poporul român a fost de nenumărate ori apărătorul creştinismului. Şi sunt mândru că sunt român. Venind din România, poarta creştinătăţii, iubesc Europa şi Uniunea Europeană care stă ca o cupolă pe turlele tuturor bisericilor creştine de pe continent. Sunt dator să o apăr în continuare, iar Europa va sărbători acum şi peste veacuri naşterea Mântuitorului.

Cineva se joacă periculos cu focul. Că sunt neomarxiştii sau doar nişte indivizi incapabili să înţeleagă istoria devenirii acestei lumi europene nu are cea mai mare importanţă. Este, însă, esenţial ca preşedintele Comisiei Europene şi preşedintele Consiliului European să spună public dacă îşi însuşesc aceste atitudini şi concepte. Noi, cei ce sărbătorim naşterea Domnului, nu vom renunţa la libertatea de a ne manifesta convingerile. Public, cu curaj, cu multă iubire. Crăciun fericit, dragi europeni!”, a spus Rareş Bogdan în plenul Parlamentului European.

Marius Tudor, consilier în PE, a anunţat că ghidul a fost respins
“Acest ghid de comunicare al Comisiei Europene va fi retras, nu va mai fi folosit pentru uz intern de către angajații Comisiei Europene. Astăzi, în plenul Parlamentului European vicepreședintele Comisiei Europene, Margaritis Schinas, s-a aflat într-o poziție foarte dificilă pentru că a trebuit să apere imaginea și credibilitatea Comisiei Europene din cauza unei erori foarte grave, cu sau fără intenție, făcută de câțiva experți care au scris acest ghid și mai ales, din punctul meu de vedere, de comisarul european pentru egalitatea Helena Dalli, care a prezentat fără să citească în amănunt acest ghid la sfârșitul lunii octombrie.

Foarte mulți, de fapt toți șefii de grupuri politice în frunte cu Manfred Weber, președintele PPE, au criticat dur și ideea de a dezvolta acest ghid, iar foarte mulți deputați au ales să răspundă acestui afront în plenul Parlamentului European cu urarea “Crăciun fericit!”, în semn de protest.”, a declarat Marius Tudor pentru DC NEWS.

Sursa: comisarul.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.