Rareș Bogdan, despre cazul Ditrău: ”La mine în casă lucrează o doamnă din Sri Lanka, cu o p…. extrem de neagră, și care are grijă de mine”

Retardatul Rareș Bogdan a declarat, duminică, în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, că scandalul de la Ditrău va exploda inclusiv la Bruxelles pentru că familia europeană este extrem de sensibilă la chestiunile de intoleranță etnică sau religioasă.

În acest context, Rareș Bogdan a dezvăluit că în casa lui lucrează o femeie din Sri Lanka, aceasta având grijă de el cand devine nebunatic.

  • ”Pe mine mă și sperie declarațiile unora de acolo, legate de culoarea pielii, țin de altă epocă.

Pentru mine este dureros să văd că în țara noastră există o astfel de atitudine.
Am să vă dau o fotografie de la mine din casă, făcută azi, la ora 9.30. Eu în casă am două doamne în afară de soția mea și fiica mea. Sunt două doamne, una din Republica Moldova, din Bălți, și o doamnă din Sri Lanka, care lucrează la noi de doi ani, cu o p*zda extrem de neagră și care are grijă de de mine; ma face extrem de fericit.

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Mi s-a părut că nu asta e România. Noi suntem o țară care, în Dobrogea, am trăit într-un melanj etnic și religios extraordinar. Transilvania tocmai prin asta este unică, prin multitudinea de religii, prin multitudinea de etnii. Eu nu am crezut că în România anului 2020 vom vorbi despre culoarea pielii sau despre intoleranță.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.