Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

Rareș Bogdan susține că Ludovic Orban ar fi câștigat un al doilea mandat la președinția PNL dacă ar fi avut susținerea sa, a lui Emil Boc și a lui Gheorghe Flutur. „Eu le-am spus tuturor – dacă eu, Emil Boc și Gheorghe Flutur ne punem lângă un candidat, acela va câștiga”, a spus eurodeputatul, duminică, la B1 TV.

Întrebat dacă și-ar fi dat demisia în eventualitatea în care Florin Cîțu nu ar fi ieșit învingător din Congresul PNL, Rareș Bogdan a declarat: „Eu le-am spus tuturor – dacă eu, Emil Boc și Gheorghe Flutur ne punem lângă un candidat, acela va câștiga. Dacă nu mă puneam eu, cu Emil Boc și cu Gheorghe Flutur lângă Florin Cîțu, nu câștiga niciodată. Dacă ne puneam lângă Ludovic Orban, azi era președintele partidului”.

Citiți și:  Orban dă detalii despre „răfuiala” cu Cîțu din Parlament: ‘Să îți fie rușine, nesimțitule, că nu mi-ai dat cuvântul!’

Întrebat ce are în plus față de el Florin Cîțu pentru a fi președintele PNL, eurodeputatul a adăugat: „Era premierul României, este un om care a performat ca ministru al Finanțelor. E omul pe care Partidul Național Liberal, noi, echipa din jurul său, l-am ales să fie candidat și președinte al partidului. Eu sunt prim-vicepreședinte, consider că este o poziție absolut onorantă și suficientă pentru mine”.

„Următorii doi ani de zile mă voi concentra enorm, pe de o parte, pentru a sprijini guvernarea, dar pe de altă parte pe proiectele mele internaționale și pe proiectele mele de la Bruxelles, plus pentru a aduce un spor de amprentă conservatoare în politica liberală”, a mai spus Rareș Bogdan.

Citiți și:  Rares Bogdan da din casa: „Am o soţie bogată şi frumoasă! E fiică de milionar“

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.