Rareș Bogdan candidează la alegerile europarlamentare?! Partidul pe care-l va reprezenta

Rareș Bogdan, candidat la alegerile europarlamentare? Adrian Sârbu, Mihai Gâdea, Răzvan Dumitrescu, Victor Ciutacu, Dan Andronic, Sandra Stoicescu, Marius Tucă, Robert Turcescu sunt numele pe care le-a propus Ion Cristoriu pentru Bruxelles.

„Dacă ar intra în politică, eu le-aş susţine. De ce ar eşua ele acolo unde un Dan Diaconescu a avut un imens succes?”, scrie celebrul jurnalist pe blogul său.

Alegerile europarlamentare de anul acesta ar putea veni cu mai multe surprize. Partidele caută într-adevăr jurnalişti cu notorietate pe care să-i aşeze pe poziţiile fruntaşe pentru a aduce cât mai multe voturi. Iniţial s-a zvonit că Sandra Stoicescu, prezentatoare de mare succes de la Antena 3, ar putea candida din partea PSD. Aceasta a infirmat zvonurile.

Citiți și:  ALERTĂ Rareș Bogdan, ATAC FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi'

Acum jurnalistul Dan Andronic se întreabă, în glumă, dacă Rareş Bogdan ar putea ajunge la Bruxelles via PNL şi cât de mult ar ridica partidul cunoscutul moderator.

„Am o presimţire: Rareş Bogdan va candida la europarlamentare pe lista PNL. În locul lui Crin Antonescu. Dacă se va întâmpla cum vă va schimba percepţia asupra PNL?”, este postarea lui Dan Andronic de pe facebook, care a tulburat deja apele printre liberali.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile