Rareș Bogdan, BOMBĂ: El va fi propus la șefia BNR, în locul lui Isărescu

Rareș Bogdan spune că știe care va fi propunerea PSD pentru șefia Băncii Naționale a României. 

„Am o bombă în acestă seară. Știți că mandatul lui Mugur Isărescu expiră la data de 31 mai. Planul este ca Darius Vâlcov să fie noul guvernator al Băncii Naționale a României. Va spun asta din surse sigure. Acesta este miza războiului pe care PSD l-a declanșat cu Banca Națională a României. (…) Pregătiți-vă să apărăm Banca Națională. Ăștia sunt mai rău ca termitele. E ceva unic… să apărăm BNR,” a spus Rareș Bogdan la Emisiunea Jocuri de Putere.

Realizatorul Jocuri de Putere a făcut referire și la recentul interviu pe care Darius Vâlcov l-a acordat Antenei 3. Atunci, Vâlcov a spus că încasează salariul în plic și nu are un card bancar. De asemenea, el a spus că atunci când vrea să rezerve ceva online, apelează la un prieten.

 

2 comments

  1. …ieri am auzit deValcov, astazi de Rares Bogdan, maine poate de fosta senatoare Cristina Anghel? Cate prostie pe capul jurnalistilor, in lupta pt cota si anunturi bomba?

  2. …ieri am auzit deValcov, astazi de Rares Bogdan, maine poate de fosta senatoare Cristina Anghel? Cate prostie pe capul jurnalistilor, in lupta pt cota si anunturi bomba?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *