Rareș Bogdan, avertisment pentru actuala guvernare: Mesajul impresionant al unui copil de miner

Rareș Bogdan, avertisment în miez de noapte pentru actuala guvernare/Mesajul impresionant al unui copil de miner. Rareș Bogdan: „Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trași la răspundere”.

Ce a scris liderul PNL pe Facebook:

„Semnal de alarma. Pancarta care ne obliga!

Toți cei conectați la rețelele de interese din jurul marilor companii din minerit trebuie îndepărtați și trasi la răspundere. Fără clientelism politic si fără management clientelar in CNLO, CNH și celelalte Companii ale statului roman. Performanța și Profesionalism. Fără prosti sau hoți in poziții de management.”

Aproximativ o sută de mineri de la exploatarea Livezeni protestau vineri în subteran, nemulţumiţi de întârzierea salariilor, ei raliindu-se astfel acţiunilor declanşate, în urmă cu două zile, de colegii lor de la Mina Lupeni.

Administratorul special al Complexului Energetic Hunedoara (CEH), Cristian Roşu, a anunţat vineri, după o serie de întâlniri avute la Bucureşti cu premierul Florin Cîţu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, şi cu secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Lucian Heiuş, că minerii îşi vor primi salariile integral săptămâna viitoare, mai devreme de termenul anunţat pentru 26 februarie.

Sursa: comisarul.ro

Canal Telegram Romanesc

Susține Nationalisti.ro printr-o donație