Rareș Bogdan, atac EXPLOZIV la adresa Gabrielei Firea: Oare chiar a luat-o razna?

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, susține că ipoteza lansată de primarul Capitalei, Gabriela Firea, conform căreia Klaus Iohannis a avut cască la conferința de presă este aburdă și îi transmite faptul că și ea știe foarte bine că n-ai cum să manipulezi o conferință de presă de o asemenea magnitudine.

”Prestația președintelui României în fața jurnaliștilor a fost atât de bună încât s-a trezit ca în povestea aia cu „dacă n-ai bască, de ce n-ai bască”. Pentru că nu au avut de ce să se lege, au inventat o cască în urechea domnului Klaus Iohannis. Ce ridicol! Gabriela Firea sugerează, astfel, că președintelui i s-au suflat răspunsurile. Pe bune? Chiar își imaginează cineva că este posibil să controlezi o conferință de presă? Oameni buni, întrebările erau deschise, președintele era spontan, nu știa nimeni ce vor întreba jurnaliștii, în ce fel… Sunt șocat! Gabi Firea ori îi ia pe români de tâmpiți, ori e foarte ticăloasă. Ori nu e așa de deșteaptă precum pretinde că este!! Femeia asta chiar a luat-o razna? Este imposibil să controlezi situația într-o conferință de presă, iar Gabi Firea știe asta! Dar a auzit și ea, probabil, zvonul legat de casca pe care o avea în ureche Vasilica Viorica Dăncilă la vizitele externe și crede că toată lumea are nevoie de sufleur, să nu confunde Pristina cu Podgorica (când n-a mers bine casca). Ce să mai zici? Un asemenea fake-news de la cineva care a lucrat în presă e jenant!”, scrie Rareș Bogdan.

Citiți și:  Scandal în PSD. Ministrul Muncii, Marius Budai, ar fi OUT. Cine ii va lua locul

Citeste si: Răstunare de situație în cazul lui Cătălin Rădulescu: Poliția Rutieră anunță că NU a trecut pe roșu și n-a primit amendă

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.