Rareș Bogdan aruncă bomba: Aceste pensii vor fi ELIMINATE în 30 de zile!

Candidatul care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare, Rareş Bogdan, a declarat că dacă vor ajunge la guvernare, liberalii vor elimina pensiile speciale în termen de 30 de zile.

„Obligatoriu pentru PNL ca în primele 30 de zile de când am ajuns la putere să eliminăm pensiile speciale. Nu poţi să ai pensie fără să ai contributivitate. 1,7 miliarde de euro ne costă pensiile speciale în fiecare an. Când are unul pensie de 300, 450 de milioane şi este angajat şi la stat, ăştia 80% se angajează în ministere, companii naţionale şi au ieşit la pensie la 45, 46 de ani şi au şi salariu din bugetul public. Asta e una din marile mize care trebuie rezolvate”, a declarat Rareş Bogdan, în cadrul unei conferinţe de presă, la Madrid, conform B1.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

„Nu v-aţi săturat oameni buni, de doi ani şi patru luni de zile vorbim de puşcăriaşi, de deţinuţi, de infractori, mai mult decât de bătrânii acestei ţări, de copiii bolnavi, de soţiile singure, departe de soţii care lucrează în construcţii în Spania, Israel, Grecia. (…) Nu v-aţi săturat să vorbim mai mult de infractori decât de cetăţeni cinstiţi, de condiţiile din închisori înainte de a vorbi de condiţiile din spitale, din şcoli, să fiţi conduşi de oameni care nu iubesc această ţară, care îşi desconsideră cetăţenii?”, s-a adresat Rareş Bogdan participanţilor la evenimentul PNL.

VEZI SI: INCENDIAR! ADEVARURI INTERZISE! După 28 de ani de spălarea creierilor, românilor li se fură țara și ei aplaudă!

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.