Rareș Bogdan anunță răsturnarea Guvernului. Ce plan a pus la cale

Cea mai nouă achiziție a PNL, Rareș Bogdan, a făcut câteva declarații privind intrarea sa în politică, precum și despre viziunea pe care o are pentru partidul din care face parte. El consideră că PNL va fi peste PSD la alegerile europarlamentare, fapt pentru care partidul trebuie să forțeze ieșirea PSD de la guvernare.

Cea mai nouă achiziție a PNL, Rareș Bogdan, a luat parte la un interviu la DCNews. Analistul Bogdan Chirieac i-a adresat câteva întrebări legate de intrarea fostului jurnalist în politică, despre planurile PNL pentru alegerile europarlamentare, dar și despre ce se va întâmpla dacă partidul său va câștiga alegerile.Analistul Bogdan Chirieac i-a adresat câteva întrebări lui Rareș Bogdan despre problemele arzătoare de pe agenda politică a țării.

Bogdan Chirieac: „Dacă câștigați alegerile, veți cere căderea Guvernului și formarea unui nou Guvern?”

Rareș Bogdan: „Vom forța asta! Vom forța căderea Guvernului pentru că România nu mai rezistă cu Guvernul PSD-ALDE, susținut din umbră de UDMR! Sunt în stare să arunce în aer liniștea Transilvaniei mele și a dvs. și a României doar pentru 30 de arginți, 30 de voturi ale UDMR. Nu e în regulă ce fac!”

Citiți și:  Scandal monstru pe scena politică: Mi-a dat mesaj la 12 noaptea!

Rareș Bogdan a spus anterior că el consideră că PNL va lua un scor peste PSD: „PNL va fi pe primul loc. (…) Vom zdrobi PSD, să-i văd cu capul plecat și atunci voi fi fericit.”

Totodată, candidatul PNL la europarlamentare nu dă șanse USR-PLUS să fie peste PNL la alegeri. Cu toate acestea, el susține că la guvernare vor fi alături de USR, dar și de PMP. Întrebat de Bogdan Chirieac dacă se va așeza PNL la masă cu Traian Băsescu, candidatul liberal a declarat că nu se știe dacă fostul președinte și-ar mai dori un post de ministru.

De asemenea, Rareș Bogdan susține că va face revoluție în PNL.

Citiți și:  Rareș Bogdan da din casa: Cum putea rămâne Ludovic Orban președintele PNL

„Eu sunt un simplu membru de partid al organizației Sectorului 1 București, care în schimb va vitaliza atât organizația București, cât și organizațiile din țară. Voi face revoluție în PNL! Exact cum am mai făcut în presă, dar de data aceasta în politică.

Cred că sunt cele mai importante alegeri europarlamentare pentru că nu sunt doar 32 sau 33 de locuri în Parlamentul European. Sunt mai mult decât atât. Practic va fi semnalul că românii au înțeles ce s-a întâmplat în doi ani și 5 luni de guvernare PSD sau nu și va fi startul pentru campania prezidențială care va avea apogeul în noiembrie 2019 și va pregăti partidul pentru campania de la alegerile locale.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.