Rareș Bogdan a rupt tăcerea! Prezentatorul Tv va intra în politică. Din ce partid va face parte: ”Vreau ca Liviu Dragnea să dispară!”

Rareș Bogdan a vorbit la emisiunea Jocuri de Putere despre intrarea în politică și despre afilierea la PNL, după ce, în urmă cu o săptămână, oferise primele detalii despre acest lucru.

Prezentatorul tv a spus în cadrul emisiunii de la Realitatea Tv că vrea ca „Dragnea Liviu Nicolae şi ai săi să dispară, pur şi simplu, din spaţiul public, să fie aruncaţi la lada de gunoi a istoriei” şi a precizat că, probabil, va face pasul spre politică, mai precis spre PNL.

„Dragnea Liviu a promis că se va ocupa de toţi, dar şi de „vedetele care se urcă pe nişte liste”. Eu nu am făcut pasul. Probabil îl voi face, spre disperarea lui, probabil nu. Vom vedea.

Citiți și:  Decizie şoc a procurorilor. Dragnea a scăpat!

Cert este că, dacă îl voi face, îl voi face fără nicio problemă la Partidul Naţional Liberal şi voi lupta pentru un front comun PNL, USR + PMP, tocmai pentru ca Dragnea Liviu Nicolae şi ai săi să dispară, pur şi simplu, din spaţiul public, să fie aruncaţi la lada de gunoi a istoriei, pentru că nu poţi să încaleci România şi să o pui în genunchi.

Sigur că nu pot decât să mă bucur că Dragnea nu are somn de mine”, a declarat Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

În urmă cu o săptămână Rareş Bogdan a oferit declaraţii despre cee ace intenţionează să facă în continuare, inclusive despre posibilitatea de a deveni europarlamentar PNL.

Citiți și:  Lovitura TOTALA pentru Orban. Cine ii ia locul la sefia PNL

Jurnalistul a anunţat că nu va abandona presa, chiar dacă va decide să se alăture PNL, în calitate de europarlamentar. De asemenea, realizatorul emisiunii de la Realitatea Tv a transmis că pe 21 martie va anunţa ce decizie va lua.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile