Rareș Bogdan A DETONAT BOMBA: Care este arma secretă a lui Liviu Dragnea

Rareș Bogdan susține că planurile lui Liviu Dragnea se bazează pe supunerea totală a mai multor persoane din funcții cheie, precum „prăvilașul” Tudorel Toader sau „majordomul de artă” Darius Vâlcov, însă niciunul dintre aceștia nu joacă un rol vital, așa cum se întâmplă cu un alt personaj de la vârful politicii.

Astfel, realizatorul TV şi posibilul candidat la europarlamentare din partea PNL susţine că vitală pentru strategia lui Liviu Dragnea ar fi nimeni alta decât ocupanta portofoliului de Interne, Carmen Dan.

„În arhitectura sulfuroasă a curtenilor care fac scut în jurul averii preşedintelui PSD nu prăvilaşul Tudorel Toader sau majordomul de artă Darius Vâlcov sunt pionii cei mai importanţi. Ci Carmen Dan, o făptură docilă şi (probabil) speriată,” susţine Rareş Bogdan, într-un editorial semnat pentru reporterglobal.ro

Citiți și:  A explodat scandalul in coalitie. Ciolacu cere o ședință ”de urgență” după declarațiile lui Rareș Bogdan

Vedeta Realitatea TV susţine că, dând curs tuturor ordinelor venite de la Dragnea, Carmen Dan şi-a legat de picior o ghiulea de care nu mai poate scăpa şi care o împinge către noi şi noi compromisuri.

„Ministrul de interne este demnitarul bodyguard care şi-a legat de picioare, dând curs tuturor comenzilor venite de la lumina din Kiseleff 10, o ghiulea de care nu mai poate scăpa. Din cauza acestui lanţ de compromisuri pe care Dragnea îl foloseşte pe post de sperietoare, Carmen Dan va executa orice îi va ordona,” declară Rareş Bogdan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  Încornoratul Dragnea a inlocuit-o deja pe Irina Tanase? „... împreună cu minunata noastră ...”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.