Rapperul Cheloo risca cinci ani de inchisoare pentru un steag cu zvastica.

Rapperul Cheloo, cunoscut pentru nonconformismul sau si vederile radicale, „a comis-o” din nou. Ipostaza in care s-a afisat in spatiul public il poate trimite direct la inchisoare!

Nu este prima isprava de acest gen a rapperului, care si-a mai tatuat simboluri naziste pe brate, dar de data aceasta, svastica a ajuns in spatiul public, distribuita pe contul sau de pe reteaua de socializare. Cheloo s-a afisat in fata fanilor, la munca, in studioul de inregistrari, dar un amanunt din fotografie a reusit sa-i oripileze pe cativa dintre ei. Pe tavan se vede foarte clar simbolul nazist, svastica, interzis clar de legea romaneasca pentru afisare in locuri publice, cum este reteaua de socializare, asa cum a decis Instanta Suprema. Raspandirea simbolurilor xenofobe, rasiste ori fasciste sunt pedepsite chiar si cu cinci ani de inchisoare, spune CanCan.ro

Art. 4 din OUG 31 2002 privind interzicerea organizatiilor si simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob si a promovarii cultului persoanelor vinovate de savarsirea unor infractiuni contra pacii si omenirii.

cheloo

(1) Raspandirea sau vanzarea, prin orice mijloace, ori confectionarea de simboluri fasciste, rasiste sau xenofobe, precum si detinerea, in vederea raspandirii sau vanzarii, a unor astfel de simboluri se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea unor drepturi.
(2)Cu aceeasi pedeapsa se sanctioneaza si utilizarea in public a simbolurilor fasciste, rasiste sau xenofobe.

CITESTE SI: Cheloo de la Paraziţii riscă închisoarea pentru tatuajul nazist

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

6 comentarii

  1. Zvastica interzisă , secera si ciocanul , NU !!! Deee ceee ???

  2. cum de ce? din cauza libertatii de exprimare ! logic nu?

  3. Decizia cadru 913 a ue-ului prevede ca asemenea fapte sunt incriminabile numai daca sunt insotite de instigare la violenta. Orice instanta in care se judeca fapte de aceasta natura trebuie sa aplice legea mai permisiva. Deci, daca legea noastra prevede inchisoare, inculpatul poate invoca decizia 913 si instanta nu-l poate condamna daca nu a facut instigare la violenta.
    Informatie care merita raspandita.

  4. Si ma rog cu ce a fost mai rea Zvastica (simbol precrestin cu multe milenii de existenta/ cultul soarelui, de pe insasi teritoriile Ro de azi , Ucraina si alte areale) decat steaua cu 6 colturi sionista' care domina Ro de azi? Eu cred ca si in timpul celui de al2-lea razboi mondial se traia mai bine decat in romanica zilelor noastre, iar daca mai adaugam si datoria de 140 000 000 000.oo de Eoro la care sunt condamnate a le returna cate generatii viitoare? Zvastica ar fi numai buna sa fie nu pusa pe tavan, ci sa fie pusa in parlament , scoli tribunale si alte multe institutii, si in inimi mai ales! Nationalismul trebuie dezgropat si adus la viat,a sa se opuna asa zisei globalizari sub care se comit toate nenorocirile la care asistam sedat,i sau posedati de duhul indiferentei si adormirii. Oricum soarele negru va straluci din nou peste o Europa pustiita in amurgul celui de al 3-lea razboi mondial, si nu o spun eu ci altii cu acces la informatii precum Vanga (Vanghelia) din tara vecina de la S de noi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *