RANIT din Colectiv, spune care-i adevarul: „Fix asa a fost. Nu va lasati MANIPULATI”

colectiv4-600x300

Unul din ranitii salvati printre ultimii din Colectiv de eroul Claudiu Petre, este Catalin Scanteie. Acum cateva zile s-a externat din spital, iar sambata a postat un mesaj pe facebook in care vrea sa atraga atentia cu privire la manipularile de la televiziunile romanesti.

„Sunt unul dintre cei salvati de Claudiu! Am fost tras de maini si de geaca… si probabil printre ultimii scosi in viata din Colectiv”, a precizat Scanteie.

Catalin Scanteie atrage atentia asupra „manipularilor”, afirmand ca, in Clubul Colectiv, „buretele a ars si s-a transformat in lichid”. „Fix asa a fost. Nu va lasati manipulati!”, a scris Scanteie, publicand pe Facebook urmatorul text:

1. Tavanul din Colectiv nu s-a prabusit. Gardul, „lumea intoarsa” nu a ars. Tot ce era lemn a ramas intreg.
2. Dupa melodia a 5-a nu s-a intamplat nimic. (…)
3. Buretele a ars si s-a transformat in lichid. Lichidul a cazut peste oameni si a ars tot ce inseamna epiderma ajungand la unii pana in hipoderm (stratul al treilea).
4. Multi nu au murit din cauza lichidului arzand pe corp. S-a produs fum continand substante toxice. Ati auzit de Zyklon B?
5. Incompetenta si coruptia au ucis oameni, au ranit si au lovit si in cei care nu se aflau acolo. Vor trece ani pana sa ne revenim dar nu trebuie sa uitam…
6. Pedeapsa pe viata pentru: actionari, sefii ISU, cei doi Inspectori care au luat spaga si managerul firmei care a acceptat sa puna buretele. Amenzi direct proportionale cu averea fiecaruia si valoarea bunurilor detinute. Impartirea in mod egal a banilor rezultati din cele de mai sus catre urmasii de gradul I sau supravietuitorii din Colectiv.

Catalin Scanteie, in ziua externarii:

catalin1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

2 comentarii

  1. bai scanteie ti-as spune unde sa-ti bagi degetele alea dar ma cenzureaza . trimite salutarile mele mamei tale. daca folosea produsele durex nu mai exista un accident ca tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.