fbpx
ECONOMIC

Ramona Păuleanu, soția „celebrului” Cuculis, indignată că o casieriță de la Mega Image nu i-a dat rest 90 de bani

Ramona Pauleanu si Adrian Cuculis

Ramona Păuleanu, soția „celebrului” Cuculis, indignată că o casieriță de la Mega Image nu i-a dat rest 90 de bani.

Păuleanu (în prezent la Antena 1, după o lungă carieră la Pro TV) a relatat pe rețelele sociale un episod neplăcut cu care s-a confruntat într-un supermarket, o casieriță refuzând să-i returneze restul de la cumpărături.

”M-am dus să-mi cumpăr niște mizilicuri, casiera îmi cere 32,10 lei. Îi dau 33. Ia banii, închide casa, trece la următorul client. Fără să zică vreun cuvânt.

Eu, blocată, aștept câteva secunde, ea își vede liniștită de treaba că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și zic: ”și restul de 90 de bani?” Casiera, iritată: ”nu am mărunt, nu am de unde să vă dau!”

Eu, deja intrigată de ton și atitudine: ”ah, și vi se pare normal să îmi opriți mie 90 de bani, pentru că aveam să va dau 10, nu? Și fără să scoateți un cuvânt, era de la sine înțeles că așa se face”, a povestit Ramona Păuleanu.

”Ea: De unde vreți să vă dau dacă nu am?

Eu: Păi atunci dați-mi leul înapoi, nu prea mă interesează

Mi-l aruncă în silă pe tejghea. Am fost atât de șocată de dialog, nesimțire, atitudine, că m-a blocat și nu am mai știut să-i dau nicio replică.

Întrebarea era: cum am trecut de la restul în bomboane / gume, șamd, la tupeul ăsta? Bineînțeles, nu-i vorba de 90 de bani, e vorba de principiu”, a mai spus jurnalista.

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.