RAIUL TIGANILOR: Clanul Carpaci are 144 de proprietati

clan

Timisoara pare a fi raiul tiganilor. Vile superbe, case boieresti sau  palate, aceste  adevarate bijuterii arhitecturale, au cazut rand pe rand in mainile mai multor clanuri tiganesti care au transformat Mica Viena in Marele Kitsch. Nimic nu i-a oprit pe tigani sa schimbe infatisarea acestora dupa bunul plac. Astfel , ei le-au adaugat placi de marmura si ornamente incarcate din lemn si piatra, strajuite de turnuri impresionante. De un rafinament greu de explicat, vazandu-se de la o posta ca palatele nu reprezinta arhitectura poporului nostru.

Inca din anul 2001 mai multe familii de tigani, dormice sa se mandreasca cu averea “muncita” , au decis sa cumpere mai multe proprietati in cele mai elegante cartiere din oras. Acestia aveau si conditii clare: sa fie cladiri istorice, impunatoare si sa fie la bulevarde  ori strazi principale pentru a sta in centrul atentiei.

Metodele prin care au pus mana pe majoritatea caselor sunt deja de notorietate.
Tiganii p uneau ochii pe cate o cladire, cumparau cu bani frumosi primele apartamente, apoi le faceau viata un calvar vecinilor care se incapatanau sa nu-si vanda locuintele. Sunt cunoscute  numeroase situatii in care oamenii erau hartuiti, chinuiti cu petreceri monstruoase ( asa cum fac de obicei tiganii de bani gata )ori reprize interminabile de scandaluri,  fiind amenintati cu bataia si chiar cu moartea. Pana cand cedau. Satui, in final, le ofereau spre vanzare apartamentele tiganilor si plecau.

Dar  cum in Romania, coruptia era in floare, cu ajutorul unor functionari  corupti si a actelor falsificate, deveneau peste noapte mostenitori ai fostilor proprietari, in general etnici germani, pe care insa nimeni nu i-a vazut vreodata la fata. Asa  s-a ajuns in situatia ca mai multi copii bolnavi sa fie scosi in strada, iar un corp de cladire al Spitalului de Copii din Timisoara sa intre in proprietatea unui tanar tigan caruia i s-a retrocedat cladirea pentru ca a dovedit in instanta ca el este proprietar cu acte in regula.Dupa numarul mare de proprietati pe care le au intr-o zona sau alta a centrului Timisoarei, putem face si un top al preferintelor clanurilor de romi.

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

De departe, pe primul loc ramane bulevardul C.D. Loga, una dintre cele mai frumoase strazi din oras. Aceasta este urmata indeaproape de Mihai Viteazu si Calea Dorobantilor, apoi strada Mihai Eminescu, Splaiul Tudor Vladimirescu si bulevardul Take Ionescu.

Stiati ca numai clanul Carpaci are 144 de proprietati in Timisoara?

Cel care a evacuat Sectia TBC a Spitalului de Copii din Timisoara, Vladimir Carpaci , zis Pipi, fiul lui Dulcea,  are un tata care s-a stins nu demult si a primit de la acesta  are nu mai putin de 37 de proprietati in Timisoara. Vladimir Carpaci are 19 cladiri de locuit, 17 terenuri intravilane, 1 garaj si 14 parcari. Tanarul are proprietati pe Bd Mihai Eminescu, pe strada Cluj, pe Paris, pe Tudor Vladimirescu si in Calea Dorobantilor. Pe strada Cluj la nr. 9A are un teren intravilan de peste 150 mp, pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 6 are un teren intravilan de 130 mp, subsol sidemisol de alti aproape 100 mp, apoi un alt teren intravilan de cam 200 mp si mai multe corpuri de cladire carora li se adauga boxe si garaj. Pe strada Paris la nr. 13, Vladimir Carpaci detine un teren intravilan de 100 mp si o cladire tot de 100 mp. In Splaiul Tudor Vladimirescu la nr 16, Vladimir Carpaci mai are niste terenuri si imobile.

Nonu Carpaci are si el 17 proprietati dintre care 6 cladiri de locuit, 6 terenuri intravilane si 5 subsoluri. Pe bulevardul Loga la nr 33 are un teren de 100 mp, o cladire de peste 100 mp, cu subsol si demisol. Acesta  mai detine un teren de aproape 400 mp in Calea Dorobantilor nr. 60 si o cladire. Pe strada Ispirescu la nr. 5, i are un teren estimate la 200 mp si un imobil de 100 de metri patrati.Averea sa mai numara un alt teren de aproape 700 mp pe bulevardul Take Ionescu nr. 53, o cladire de mai bine de 200 mp cu mansarda, cu anexa si subsol locuibil de 100 mp. 

Citiți și:  „D-ăștia bat la bax”/Bebino zice că nu-i interlop, ci un bun sportiv și-i amenință pe frații Nebunu

Cu proprietati de valoare se pot lauda si alti membri ai clanului Carpaci.  Covaci si Mandita Carpaci au 7 proprietati pe bulevardul Loga si una pe bd. Victor Babes. Pe CD Loga nr. 8, acestia au 3 apartamente, o parte dintr-un al patrulea, si sunt coproprietari la alte doua, alaturi de Zina Stanciu si Viorica Iacob. Totodata pe Loga la nr. 10 Vladimir Carpaci are un apartament, iar Angelica Carpaci unul. Pe bulevardul Loga la nr. 12 proprietar este Covaci Grefier, iar la nr. 14 Stancu Trifu. In Loga nr. 16 avem inca un Carpaci – Ionica Carpaci.

Clanul Carpaci cuprinde mai multe familii purtand acelasi nume si chiar membri cu prenume identice. Sunt foarte cunoscuti pentru averile facute peste noapte, toti stiind cat de dornici  sunt sa fie in central atentiei. Petrecerile de cate 3 zile si nuntile care iti iau ochii sunt representative pentru ei.

In timp ce unii muncesc o viata pentru 2 camere si o masina, tiganii din Timisoara ajung sa detina averi impresionante de la varste fragede. Multi nici nu stiu adevarata valoare a banilor dar cunosc faima si se cred invincibili.

VEZI SI: SCANDALOS: Fiica de viceprimar lovita pe trecerea de pietoni de o masina condusa de un TIGAN de 13 ANI din clanul Cârpaci

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. Plătesc impozite pe aceste clădiri ? Autoritățile ce fac ? Ce-o să facă cu aceste clădiri ? Care este nebunul să cumpere un apartament acolo ? Trebuie boicotați de tot românul și ignorați total. Statul trebuie să pună biruri grele pe aceste proprietăți și o să plece singuri. Iar angajații "mânjiți" să plătească cu ani grei de pușcărie. Poate va începe să lucreze și justiția cum trebuie în România. Respect EUGEN GRIGORE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.