Raiduri politienesti impotriva “barlogurilor neo-naziste” din Germania, Olanda si Elvetia

Zeci de poliţiştii din Germania, Olanda şi Elveţia au efectuat miercuri mai multe percheziţii domiciliare îndreptate împotriva a şase membri ai unei celule denumită “Vârcolac”, după grupurile de rezistenţă de gherilă germane de la sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial.

Patru bărbaţi au fost interogaţi, alţi doi fiind deja încarceraţi în Elveţia. Aceştia sunt suspectaţi de autorităţ de constituire a unui grup terorist, care se presupune că ar lua în considerare atacuri violente, a anunţat procuratura federală din Germania.

“Aparent, obiectivul grupului era de a distruge actualul sistem politic din Germania”, anunţă procuratura într-un comunicat de presă, care recunoaşte însă că nu deţine dovezi concrete care să indice pregătirea unor atacuri. Sursa: FrontPress.ro

werwolf

One comment

  1. lasa ca o sa isi faca ei alt barlog.
    Se vede de la o posta ca politia si autoritatile au ura pe patrioti,pe teroristii de stanga"anarhisti"care devasteaza cladirile cu mazgalituri,ataca si violeaza copii si animale, fac trafic de droguri ,jefuiesc si chiar ucid ,pe aia nu ii vede nimeni. Normal ca nu ,pentru ca aia sunt progeniturile securistilor ,sunt tineretul social democrat.
    A.C.A.B !!!!!!!!!!!!!!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *