Rahaturi de pe CIAO.RO: Harry A MURIT! Toata Anglia este in doliu. A facut un atac vascular cerebral

Vesti proaste pentru cei care erau ajutati de catre tanarul din Marea Britanie. Un sprijin al bolnavilor cu tumori pe creier s-a stins din viata.

Harry Zambon a murit la 25 de ani. Finalistul Pride of Britani s-a stins din viata in locuinta sa, sambata dimineata. Avea 25 de ani si si-a petrecut ultimele clipe alaturi de mama lui. In timpul vietii sale scurte, Harry Zambon a strans peste 12.000 de lire sterline pentru organizatia de caritate Jersey Brain Tumour.

Munca sa i-a ajutat pe cei bolnavi de o forma rara de cancer la creier, dar si pe familiile lor. Din nefericire, cu tot binele facut, Harry Zambon nu a avut parte de noroc. La varsta de 21 de ani, tanarul a suferit un atac cerebral extrem de puternic. AVC-ul l-a lasat paralizat.

Apoi, la cateva luni dupa tragedie, Harry Zambon a fost diagnosticat cu glioblastom. Este o formă rară de cancer la creier. Aflat in aceasta situatie fara scapare, tanarul a inceput sa ii ajute pe cei din jurul sau, in orice mod posibil. Fost antrenor de fitness, a inceput sa ajute oamenii sa se recupereze.

Ii consilia pe toti cei care suferisera un AVC sau care aveau cancer. Nu a cerut niciodata bani pentru tot binele facut. Harry Zambon s-a luptat cu diagnosticul pus de medici timp de 3 ani si jumatate. Weekendul trecut s-a stins din viata, alaturi de mama sa care l-a ajutat in toti acesti ani.

In anul 2018, Harry Zambon a devenit cel mai celebru om din Anglia. A fost incoronat ‘Strangatorul de Fonduri al Anului’ de catre Channel Islands Pride of Britain. Toata lumea il stia si presa a scris nenumarate articole despre cel mai marinimos si generos om din Anglia.

„Nu a renuntat niciodata la lupta cu boala sa. Spera sa invinga sortii si sa se recupereze. A luptat cu diagnosticul medicilor pana la final. Pasiunea lui Harry a fost sa faca o diferenta in vietile oamenilor. Si a reusit sa faca asta cu multi din clientii sai, prietenii sau familia. A avut multe cazuri caritabile de care s-a ocupat”, a marturisit Tom Zambon, tatal lui Harry, conform itv.com.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *