Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONALSTIRI

RĂFUIALĂ SÂNGEROASĂ PROVOCATĂ DE CLANURILE ȚIGĂNEȘTI. Sindicatul Europol cere demiterea şefilor Poliţiei din cauza faptului că nu acordă suficientă atenţie activităţilor de prevenire

Celor doi ofiţeri li se impută faptul că nu acordă suficientă atenţie activităţilor de prevenire şi că nu au călcat vreodată prin locurile din municipiu unde există risc crescut pentru liniştea şi ordinea publică.

mascati tigani peciu nou 1

După o răfuială sângeroasă între țigani, care a avut loc pe o stradă a municipiului din Neamţ şi s-a soldat cu un mort şi un bărbat grav rănit, Sindicatul Europol cere demiterea şefilor Poliţiei Roman.

În ultimele zile, incidente deosebit de grave au avut loc în oraşul de la confluenţa Moldovei cu Siretul fiind vorba de altercaţii violente, o crimă şi două tentative de omor, plus alte infracţiuni. În aceste condiţii, Sindicatul Europol a reacţionat, cerând înlăturarea din funcţie a şefului Poliției Roman şi a celui de la Ordine Publică.

Este vorba despre comisar şef de poliţie Radu Constantin, respectiv inspector principal Ionuţ Bulai. Conform sindicaliştilor, celor doi ofiţeri li se impută faptul că nu acordă suficientă atenţie activităţilor de prevenire şi că nu au călcat vreodată prin locurile din municipiu unde există risc crescut pentru liniştea şi ordinea publică.

„Capacităţile manageriale ale celor doi ofiţeri sunt puse la îndoială de ultimele evenimente, unele extrem de grave. Duminică, un bărbat şi-a înjunghiat soţia în plină stradă. Este arestat pentru tentativa de omor. Pe stradă, două familii s-au luat la bătaie cu furci şi topoare. Un bărbat a fost înjunghiat mortal, altul se află în comă. Siguranţa pe străzi era asigurată de o singură patrulă formată din poliţişti tineri, fără experienţă“.

Acesta este o parte din postarea de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol Neamţ. Se mai precizează că pe principalul gestionar al forţelor de ordine îl preocupă doar acţiunile post-eveniment, bune în felul lor, dar tardive. Iar unele activităţi au fost în alte locuri decât cele unde situtia operativă este complexă, unde prezenţa poliţiştilor trebuie să prevină încălcarea legii.

„Incompetenţa în a gestiona resursa umană astfel încât pe străzile din Roman să patruleze cât mai mulţi poliţişti duce la acest tip de evenimente grave. Opinia noastră e ca aceşti şefi ar trebui demişi de urgenţă. Să nu uităm şi întâmplarea din buricul târgului, de lângă Primăria Roman, unde, la fel, un tânar a fost înjunghiat“, au mai scris, pe pagina de socializare, cei de la Europol Neamţ.

În noaptea de 7/8 august 2023, în cartierul Strada Nouă, zonă locuită de etnici romi, a izbucnit un scandal, pentru aplanare intervenind mai multe echipaje de poliţişti, trupe speciale şi jandarmi. Combatanţii au folosit arme albe, un bărbat de 45 de ani, diagnosticat cu plăgi înjunghiate la umăr, braţe şi torace, decedând. Altă persoană, de 39 de ani, a suferit leziuni la toracice, plămâni, diafragmă şi ficat.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

3 comentarii

  1. Păi poliția, jandarmii și comunitarii, au treabă cu noi, cu naționaliștii. Țiganii, nu tulbură liniștea, că dacă nu sunt manele sunt bătăi….La ei este normal, la noi(românii), vine minte-naș garda, dacă avem un amărât de tricou cu Codreanu sau Mareșalul. Așa că ” De-i vezi murind, să-i lași să moară,
    Căci moartea e menirea lor”.

      1. Marian Motocu n-a făcut nici o incitare. A citat niște versuri. E-adevărat, era mai bine dacă dădea sursa bibliografică: autorul și titlul poeziei. Ce, dacă îl citezi pe Coșbuc: „Hristoși să fiți! Nu veți scăpa nici în mormînt!”, înseamnă incitare?! Sau, dacă eu am dezvoltat lozinca lui Karl Marx și am scris: „Proletari din toate țările, uniți-vă și anihilați talmludismul!”, e vreo incitare? Nu, am dezvoltat o idee filozofică! Vedeți aici: https://www.incorectpolitic.com/eliminarea-unor-clisee-asa-zis-marxiste/

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.