Rafuiala sangeroasa. Interlop măcelărit în fața soției de un clan rival

Liderul interlop Anton Barcsa, zis Gone Barbaru, din Mureș, devenit cunoscut după ce, în aprilie, a anunțat că oricine dorește să-și deschidă o afacere la Constanța trebuie să-l anunțe pe el mai întâi, a fost măcelărit, într-un local din Reghin, de membrii unui clan rival. Barcsa a fost lovit la cap și a suferit răni care i-au pus viața în pericol. Patru persoane au fost acuzate de tentativă de omor și arestate preventiv.

În această primăvară, interlopul Anton Barcsa, din Reghin, care se recomanda drept Gone Barbaru, publica, pe internet, o filmare în care anunța că afacerile din Constanța au ajuns să fie controlate de clanul condus de el, iar persoanele care doresc să facă afaceri în oraș trebuie să-l anunțe pe el sau pe oamenii săi.

La scurt timp, același Gone publica un nou mesaj în care își cerea scuze și spunea că, din cauza problemelor de exprimare în limba română, a fost greșit înțeles.

Ulterior, acesta a continuat să aibă o activitate intensă pe site-urile de socializare, astfel că, în numai câteva luni, a devenit un personaj cunoscut în mai toate cercurile interlope din țară.
Atacatorii au fost arestați preventiv
Săptămâna trecută, la data de 11 august acesta a fost atacat, într-un restaurant din Reghin, de mai multe persoane care, potrivit unor surse judiciare, ar face parte din clanul Biga, o grupare criminală locală.

Bărbatul a fost tăiat la cap, în mai multe locuri, iar conflictul violent a fost aplanat după intervenția în forță a jandarmilor și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Gone Barbaru a fost lăsat de agresori într-o baltă de sânge și a fost nevoie de intervenția urgentă a unui echipaj SMURD, în condițiile în care acesta sângera abundent.

După ce a primit primul ajutor, liderul interlop a fost transportat la spital, unde medicii l-au tuns zero și i-au cusut pielea capului, care era despicată.

Ulterior, polițiștii au descins la adresele a patru suspecți, care au fost arestați preventi de magistrații Tribunalului Mureș, pentru tentativă de omor, relatează Gândul.ro.

Sursa: comisarul.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *