Rafila se declară SOCAT. Care este MOTIVUL nemultumirii sale

Deputatul Alexandru Rafila (PSD), a recunoscut luni, la Antena 3, că vaccinarea C0vid a eșuat în țara noastră, întrucât foarte mulți români nu vor să riște vaccinarea cu seruri aflate în fază experimentală până în 2023. În schimb, aceștia au ales să se trateze cu medicamente anti-virale și să apeleze la doctori cu adevărat profesioniști, refuzând protocolul morții instituit de Raed Arafat.

„Nu cred in tratamentele-minune. Diferenta intre tratamentele-minune si tratamentele agreate medical este ca medicamentele-minune sunt doar afirmate dar nu sunt demonstrate (…) Pe mine ce ma frapează este usurinta cu care oamenii imbratiseaza un tratament-minunte despre nu sunt studii, in schimb sunt reticenti fata de un vaccin care are in spate studii clinice. Mi se pare ciudat.

Partea de comunicare nu a fost intotdeauna cea mai izbutita si a dus la aceste indoieli ale publicului. Sunt aparitii in zona publica care nu fac nimic altceva decat sa se hraneasca din aceasta zona de asteptare a oamenilor pentru un medicament miraculos”, a declarat Alexandru Rafila.

Sursa: ortodoxinfo.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!