MEDICAL

Rafila ii da lovitura SUPREMA lui Vlad Voiculescu: Cere interventia procurorilor

rafa 720x346 1

Alexandru Rafila cere intervenția procurorilor împotriva lui Vlad Voiculescu: Este o diversiune! Acuze foarte grave șa adresa fostului ministru, despre care reprezentantul României la OMS spune că, dacă induce în eroare opinia publică în legătură cu numărul celor decedați din cauza Covid -19, este pasibil de cercetare penală.

Alexandru Rafila cere intervenția procurorilor împotriva lui Vlad Voiculescu. Parlamentarul PSD a avut o ieșire televizată foarte dură împotriva fostului ministru.

Rafila îl acuză pe Voiculescu de faptul că nu face decât să se victimizeze, să fugă de răspundere și să arunce vina în spatele altora.

Alexandru Rafila cere intervenția procurorilor: Vlad Voiculescu abate atenția opiniei publice
”Nici domnul ministru Vlad Voiculescu nu știe. Dânsul a spus că numărul de morți este neconcludent, că cifrele nu sunt adevărate, și așa mai departe, după care a spus că nu are nicio dovadă în acest sens.

Deci este aceeași diversiune pe care o practică dânsul de foarte mult timp. Se victimizează. Aduce în discuție subiecte care nu au legătură cu gestionarea eficientă a pandemiei.

Așa a făcut și în perioada ministeriatului, și încearcă să ducă atenția opiniei publice în alte zone.

Lipsa de asumare, probabil, a fost încununată de conferința de presă de astăzi, când a introdus în ecuație nu numai greaua moștenire, ci și persoana prim-ministrului, dar, mă rog, nu e treaba mea, nu facem parte din aceeași coaliție.

”Parchetul ar putea să se sesizeze”
Este evident, nu a venit cu niciun fel de soluție, iar referirile la numărul de morți raportat greșit mi se par foarte grave. Cred că Parchetul ar trebui să se autosesizeze la aceste declarații, dacă este așa.

Dacă nu este așa, trebuie să existe o explicație din partea domnului fost ministru Voiculescu, de ce le-a făcut, mai ales că centrul de comandă, unde se strâng toate aceste informații, este la Ministerul Sănătății, în directa sa subordine, și lucrează angajații Ministerului Sănătății acolo.

Așa că, ideea asta că nu a documentat, dar a declarat, mi se pare absolut neserioasă.

Inducerea în eroare a opiniei publice, și eventual luarea unor decizii bazându-ne pe cifre eronate poate să constituie și o faptă penală, și atunci Parchetul ar putea să se sesizeze.

Eu nu sunt procuror, dar în momentul în care vor exista declarații scrise și semnate de cei care au spus aceste lucruri, și se vor verifica datele la minister sau la alte instituții, procurorii pot să dea o anumite încadrare și să cheme persoanele responsabile.”, a declarat vineri seară Alexandru Rafila, în direct la Digi 24 Tv.

Sursa: capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.