“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Rafila anunță că NU TOȚI infectații cu coronavirus vor primi antivirale

prof alexandru rafila demonteaza fake news ul momentului 662202

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat că nu toți românii infectați cu coronavirus vor primi medicamente antivirale. Acesta spune că fiecare pacient va fi tratat în acord cu starea sa de sănătate.

“Am identificat o listă de 160 de centre de evaluare a pacienților cu forme medii de boală. Această listă se va completa și în cursul săptămânii viitoare vom avea o hartă interactivă care va include și centrele de testare care vor deveni operaționale. Un lucru important se leagă de furnizarea de medicamente antivirale. Astăzi emitem autorizațiile pentru cele două medicamente inovative. De ele vor beneficia pacienții cu risc, cu comorbidități, le vor primi pacienții cu riscuri din primele zile de boală. Ele nu vor fi administrate tuturor pentru că ele au anumite efecte asupra corpului”, a declarat Rafila.

Sursa: stiripesurse.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.