Raed Arafat spune că dovada anticorpilor NU este valabilă pentru „certificatul verde”, deși e dovedit că imunitatea naturală e superioară vaccinării

Secretarul de stat Raed Arafat a explicat la DigiFM că testele de anticorpi, care certifică faptul că o persoană are anticorpi naturali și că nu poate face Covid-19, nu sunt valabile pentru întocmirea „certificatului verde” pentru că respectivul document ar fi „ușor de falsificat”.

„S-a decis că sunt trei variante: testat, trecut prin boală oficial și vaccinat. A patra variantă, să meargă lumea să facă test care să spună că ai anticorpi nu este aplicată nicăieri. Îmi pare rău, sunt convins că toată lumea va avea anticorpi după asta.

Dacă noi am fost în stare să vaccinăm la chiuvetă, vă asigur că dacă te duci undeva, vei obține hârtia că ai anticorpi.”, a precizat domnul Arafat.

Avocatul Gheorghe Piperea, care de-a lungul pandemiei s-a luptat pentru apărarea drepturilor cetățenilor în contextul restricțiilor din ce în ce mai dure și mai discriminatorii, a publicat un articol pe Facebook în care comentează decizia șefului Departamentului pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne.

„Declarație halucinantă a „comandantului acțiunii”:

„testele de anticorpi nu sunt acceptate pentru a fi trecute pe certificatul „verde” pentru că ar putea fi falsificate”

Nu știu dacă acest om mai este conștient de ce spune și face, dar implicațiile acestei declarații sunt multiple și grave. Catastrofale chiar.

Unu – cel puțin în concepția „autorităților” românești (autorități care, s-a văzut, se reduc la singurul și galacticul expert, mai numit, normativ, și „comandantul acțiunii”), certificatul digital european, menit a facilita circulația între statele membre ale UE este, de fapt, un nazzipass, unde sunt trecuți numai cei care s-au „imunizat” cu un ser experimental, pe care trebuie să și-l injecteze de multiple ori, până la epuizarea stocurilor, ser produs de doar 4 corporații, bine văzute și coafate de birocrația europeană.

Faptul că pe certificat sunt trecuți și cei care au făcut cunoștință cu agentul patogen („au trecut prin boală”) și încă sunt în perioada roză dintre ziua a 15-a și ziua a 180-a de la infectare, precum și cei care s-au testat (ori de câte ori trebuie, căci testul – foarte fiabil, de altfel – este valabil doar pe perioade scurte, de 1-3 zile) nu înseamnă decât o întărire în timp a obligației implicite de injectare periodică – toți „trebuie” să își facă inspecția tehnică periodică, exact ca la mașini.

Cei care refuză sau aleg să nu se injecteze vor fi aruncați peste zidurile cetății, dincolo de Tibru (trans Tiberim), pentru a fi reduși la stadiul de sub-oameni sau non-cetățeni.

Citiți și:  In plina revolta la portile Parlamentului, Arafat da o informație BOMBĂ despre certificatul verde

Doi – testele de anticorpi ar putea proba imunitatea naturală, numai că astfel de teste nu sunt admise de Arafat, pentru că… ar putea fi falsificate. Imunitatea naturală poate fi probată atât pentru cei care au trecut prin boală în urmă cu mai mult de 6 luni, cât și pentru cei care nu au trecut deloc prin boală.

Și unii, și alții, sunt sănătoși, imuni și lipsiți de riscul de a da agentul patogen mai departe. De observat că testele de anticorpi nu se fac în parcare, pe coclauri, în podul casei sau pe camp, la cules de agrișe, ci în laboratoare medicale acreditate de autorități. Cu toate acestea, cu un dispreț suveran, Arafat le aplică tuturor acestor teste ștampila prezumției de falsificare… Tot să ai încredere în știință, ce să mai…

Trei – pe „piața” certificatelor verzi europene sunt deja falsuri. Cine are curiozitatea să citească Regulamentul (UE) 2021/953 privind introducerea „green pass” – ului, va putea vedea că UE dedică nu mai puțin de 3 pagini chestiunii, ceea ce înseamnă că încă înainte de a deveni instrument european de „luptă” nazistoidă contra plandemiei, zisul certificat era deja falsificat într-un hal fără de hal în Europa-cea-plină-de-știință-și-progres.

De asemenea, „autoritățile” noastre, laolaltă cu influencerii serului experimental, au făcut o adevărată campanie la începutul valului patru, pe tema vakseenării „în chiuvetă”, deci s-a recunoscut că zisul certificat se falsifică la greu și la noi.

Cu toate acestea, realitatea falsificării nu a oprit impunerea acestui instrument de segregare socială și de politică eugenică, nazistoidă. De ce simplele suspiciuni ale lui Arafat ar opri certificarea imunității naturale?

În altă ordine de idei, tot ceea ce în ultimul timp emană de la galacticul expert urgentist, smurdificator al României, încalcă evident și brutal amintitul Regulament (UE) 2021/953.

În primul rând, în contra regulamentului, Arafat a dat edict prin care testarea este eliminată de pe codul QR. Curând va fi eliminată și vindecarea.

În al doilea rând, principiul 7 din preambulul regulamentului se referă expres la imunitate, ca stare a organismului care nu mai prezintă decât riscuri foarte reduse de infectare și de transmitere a agentului patogen în comunitate.

Cine îi dă dreptul lui Arafat, chiar contra unui regulament UE (care e direct aplicabil în dreptul intern, depășind, uneori, chiar forța juridică a Constituției), să refuze proba științifică a imunității naturale, pe motiv că e el convins că poate fi falsificată?

Citiți și:  Este ANUNTUL MOMENTULUI. OMS, recomandare BOMBA privind certificatul verde. News alert!

Iar voi, cei care credeți în știință, cum de permiteți asemenea derapaj de la știință? Mai aveți vreo parte a conștiinței trează?

În orice caz, personal mi-am făcut o serie de teste de anticorpi. Am cu de 4 ori mai mulți decât necesarul. Sunt, de asemenea, în curs de a face un test de imunitate celulară (un pic mai scump decât testele PCR, acest test durează cca 2 săptămâni, pentru că laboratoarele noastre le colectează aici, dar le trimit în Germania pentru a fi efectuate).

În momentul în care voi fi fost gata cu acest test edificator, voi formula acțiuni pentru obligarea autorităților la recunoașterea acestui tip de imunitate, pe care, apropos, repet, o au atât cei care au trecut prin boală, cât și marea majoritate a celor care nu au făcut boala.

Știu, veți spune că intru în jocul lor, dar nu e așa deloc.
De fapt, încerc să îi bat cu propriile arme.

Iar procesul, odată finalizat cu succes, va putea proba că nimic din ceea ce s-a făcut în această plandemie nu a fost corect din punctul de vedere al legii, bioeticii, deontologiei medicale și științei.

Că omul rămâne dotat cu un sistem imunitar natural care îl face să fie prezumat sănătos, și nu bolnav. Doar big pharma câștigă din suspiciunea că toți am fi bolnavi (chiar dacă nu dăm niciun semn de boală, fiind „asimptomatici” sau „pre-simptomatici”).

Suspiciunea asta arahatiană, că toți putem să răspândim boli, seamănă al naibii de mult cu „principiul” fostului serviciu secret stalinist, nkvd, după care „nu există oameni nevinovați, ci numai persoane pe care nu le-am dibuit noi, încă”. Iar eu vreau să înlătur această suspiciune totalitaristă, cel puțin în privința mea.

Între timp: Arafat, demisia!”, a scris domnul Gheorghe Piperea, pe pagina sa de Facebook.

Totodată, este demonstrat științific la nivel internațional faptul că anticorpii dobândiți ori prin trecerea prin boală, ori prin imunitate naturală, sunt mai puternici în lupta împotriva virusului decât vaccinarea.

Aceștia ar dura un an de zile, în timp ce vaccinul „expiră” în câteva luni și trebuie reactualizat printr-o doză suplimentară. – r3media.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *