Raed Arafat, lăsat cu gura căscată : „Certificat verde unde?!”

Peste ani, când şi dacă s-ar face un documentar despre pandemie şi momentele şocante pe care le-a născut în România, merită să fie inclus acolo şi un dialog pe care şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) l-a avut, luni, cu un reporter. Pandemia de coronavirus şi modul în care situaţia e gestionată în România poate deveni, oricând, subiectul unui film tragicomic.

De-a lungul timpului, au existat atât de multe măsuri ilogice, exagerări, dar şi declaraţii hilare, încât până şi un om serios, precum Alexandru Rafila, a avut o criză de râs, în timpul unei emisiuni, după cum „Adevărul“ a arătat aici.

Iar astăzi, o conferinţă la care a participat Raed Arafat, pentru a explica noile restricţii care tocmai au intrat în vigoare în România, a furnizat un dialog memorabil, după cum se poate vedea mai jos.

Reporter: Vom avea nevoie de Certificat Verde la înmormântări?

Raed Arafat: La? Reporter: La înmormântări… Raed Arafat (şocat): La înmormântări?! Dar înmormântările unde se fac? Înmormântările se fac în aer liber, în cimitir, deci, acolo nu cred că…

Reporter: Se intră în biserică…

Raed Arafat: La biserică… La biserică, aveţi regulile ei. Se intră cu mască, cu 2 metri distanţă. Aşa e prevăzută în Hotărârea de Guvern.

Reporter: Am înţeles (uşor dezamăgit). Putem avea un lockdown de Crăciun?

Raed Arafat: La acest moment, v-am zis, nu speculăm nimic. Aşteptăm să vedem evoluţia. Vă mulţumesc mult

Sursa: adevarul.ro

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *