Raed Arafat, ATACAT de senatoarea Șoșoacă: ”E artizanul distrugerii României”. Cum vrea sa-l dea jos

Diana Șoșoacă solicită demiterea lui Raed Arafat. Senatoarea AUR susține că lucrează pentru a-i lua cetățenia română șefului DSU, pe care aceasta îl consideră artizanul distrugerii României.

Cum vrea Diana Șoșoacă să îl dea jos pe Raed Arafat
Reacția senatoarei AUR vine după ce șeful DSU a declarat că doar persoanele cu probleme grave de sănătate sunt scutite de la purtarea măștii de protecție, ceea ce nu este cazul în situația Dianei Șoșoacă.

“Trebuie demis Arafat urgent pentru el este artizanul distrugerii României, a nației române și a poporului român. Din ce în ce mai multe dovezi, în sprijinul celor afirmate de mine, vin dovezi din instanţă și de la medici.

Le mulțumesc tuturor medicilor și personalului medical care au venit către mine și mi-au dat dovezi, inclusiv alte studii medicale care spun că această mască nu cauzează beneficii, ci din contră, pe termen lung, poate cauza boli ireversibile. O să le dau publicității. Sunt toate depuse la dosarele din instanţă”, a declarat Diana Șoșoacă, într-un live pe Facebook.

Diana Șoșoacă a purtat săptămâna trecută în Parlament o mască transparentă din plastic. Același tip de mască l-au purtat și alți colegi ai senatoarei AUR. Masca va fi verificată de Direcția de Sănătate Publică pentru a i se proba conformitatea.

Sursa: playtech.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *