Raed Arafat, amenințat cu MOARTEA: O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră

Nu mai există nicio urmă de dubiu. Restricțiile încă existente, interdicțiile impuse de alte state cetățenilor români, obligația de a purta măști și amenințările apocaliptice pun la grea încercare nervii românilor. Dacă unii răbufnesc pe internet, iar alții se conformează obligațiilor legale, unii cedează nervos și trec la amenințări cu moartea.

Un activist anti – coronavirus, Raul Coltor, îl amenință pe Raed Arafat cu moartea. Acesta acuză că șeful DSU e terorist și că anunță că a primit dreptul de a ucide în numele poporului român.

UPDATE 10:02 Potrivit Digi24, Poliţia Română a demarat o anchetă în legătură cu mesajul de ameninţare la adresa şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi cu autorul acesteia.

Citiți și:  Florin Zamfiresc, fara speranță! „Guvernele nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută”

UPDATE 9:50 Postarea a fost ştearsă de pe Facebook la circa 40 de minute de la publicarea acestui articol.

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.r.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Citiți și:  Florin Zamfiresc, fara speranță! „Guvernele nu se mai tem de revolta populară. Înseamnă că bătălia e pierdută”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *