Radu Mazăre a venit la DNA gătit pentru AREST: haine de schimb, mâncare, o carte și o cruce

rm

Edilul Constanței și-a făcut apariția, luni, la sediul Direcției Naționale Anticorupție. Potrivit lui Radu Mazăre, este vorba despre o reclamație pe care Agenția Națională de Integritate i-a făcut-o în anul 2009.

„Probabil mi se mai aduc acuzații acum”, a explicat Mazăre.

Primarul din Constanța a venit cu bagajul pregătit, pe motiv că „nu se știe niciodată” și „în viață e bine să fii pregătit pentru orice”.

Radu Mazăre și-a adus cu el haine de schimb, mâncare, o carte, dar și o cruce. Ultima oară când a fost audiat la DNA, Mazăre a petrecut 24 de ore în arestul Poliției Capitalei, „beciul domnesc”, așa cum l-a denumit acesta.

„Sunt pregătit de 10 ani. Am fost chemat în reclamația pe care mi-a făcut-o Horia Georgescu și ANI. A mai fost făcută o reclamație în 2009. Probabil pe aceeași acuzație mi se vor aduce alte acuzații acum (…) În viață e bine să fii pregătit pentru orice. Eu știu ceva, m-a învățat viața: în viață dacă faci bine, bine primești, dacă faci rău, primești rău. Eu am făcut numai bine. Am un treninig, o carte, o cruce și ceva mâncare.
Beciu domnesc, așa i se spune la arestul Capitalei”, a spus Mazăre.

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Un cometariu

  1. JUstitia si politicul sunt foarte imbarligate in domeniul mafiei.De obicei se acuza pentru fraude mici,se greseste in timpul urmariri penale.Hotul -hot care a acumulat averi de zeci de milioane de euro-face 3 luni de puscarie,iese cu averea spalata,mai da si statul la CEDO,mai castiga ceva si de acolo.Deci asa s-a volatilizat averea de mii de miliarde si nu au fost gasiti vinovati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *